What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Red Dead Redemption 2 : Το Όνειρο ΗΡΘΕ

Robin Hood

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Jul 7, 2023
Messages
152
Επανέρχομαι για να μοιραστώ και πάλι τη χαρά μου.

Έχω ξεπεράσει τις 170 ώρες σ' αυτό το δεύτερο playthrough κι ακόμα είμαι στην αρχή του chapter 2. Ακόμα δεν έχω κάνει ούτε το quest με το ψάρεμα...

Έχω κάνει full upgrade το camp και έχω παραδώσει όλα τα perfect pelts και τα φτερα, εκτός απ' αυτά που βρίσκεις μόνο στο restricted area, στους trappers και στον Pearson.

Που είναι η χαρά μου θα ρωτήσετε. Πέρα από το γεγονός ότι ρουφαω κάθε στιγμή, που παίρνω τον Silver Bullet (ναι δεν έχω φαντασία στα ονόματα των αλόγων) και χαίρομαι να ακούω τα πουλιά και να παρατηρώ τα ζώα και τους NPCs. Η χαρά μου είναι ότι ξεκίνησα να κάνω τα challenges. Και λέω ας ξεκινήσω με το gabler. Και λέω ωχ. Γιατί θυμόμουν το όγδοο. Το οποίο πρέπει να νικήσεις τον dealer στο black jack κάνοντας hit 3 φορές. Δηλαδή με πέντε φύλλα. Κάτι που την πρώτη φορά το πάλευα 3 μέρες... Από τα πιο δύσκολα challenge.

Ε αυτή τη φορά βγήκε σε 2 ώρες! Πανηγύριζα μόνος μου με αντρικές σφιγμενες γροθιές στον αέρα (όχι ότι έχουν διαφορά με τις γυναικείες) κι είπα να το μοιραστώ κι εδώ. Πάει και το gabler challenge! Τώρα τα υπόλοιπα.

Όποιος θέλει tips εδώ είμαι. :)
 

Robin Hood

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Jul 7, 2023
Messages
152
Τίτλοι τέλους! 488 ώρες έγραψε το κοντέρ!

Πραγματικά το απόλαυσα και την δεύτερη φορά. Τι παιχνιδάρα! Πιστεύω ότι έκανα σχεδόν τα πάντα. Βρήκα και τα καταραμένα Carolina Parakeet! Ήρθε ο καιρός να βάλω τα όπλα στο μπαούλο και τον Spirit στο σταύλο. Δεν το διαγράφω από τον σκληρό δίσκο μου. Μπορεί να μου ξανα-έρθει η όρεξη καμία ημέρα να κάνω καμία βόλτα στο ηλιοβασίλεμα.
 

Robin Hood

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Jul 7, 2023
Messages
152
Για εμένα ναι. Καταλαβαίνω ότι κάποιος άλλος μπορεί να το βαριόταν. Φυσικά το παιχνίδι μπορείς να το τελειώσεις σε πολύ λιγότερες ώρες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έπιανα τον εαυτό μου να μην το προχωράω καθόλου και να μένω μέρες ολόκληρες πριν από κάποιο quest κάνοντας αλλά πράγματα.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Απίστευτο το πόσο "αχρείαστα" ζωντανός και ρεαλιστικός είναι ο κόσμος του παιχνιδιού. Animations που δε θα δεις ποτέ και όμως είναι εκεί για να κάνουν τα ζώα πιο ρεαλιστικά.
 
Top Bottom