REPLACED

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
'Xoύκο εύσημα, είσαι 100% εύστοχος και μου άρεσε που χώρισες την παρουσίαση στα δύο. Ενώ ισχύει απόλυτα η 'ψυχρή' εκτίμηση του reviewer, το βιώνω κι εγώ το παιχνίδι ως λουτρό 80'ς ομορφιάς, παίζω είκοσι λεπτά ή μισή ώρα τη φορά, ώστε να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται.

Είναι για μένα μια φυσική συνέχεια της υπόσχεσης των Flashback και Another World που παίζαμε μικροί. Ατμόσφαιρα και βάιμπ, σε χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά.

Ο διαχωρισμός μου θύμισε το review του Τσουρινάκη για το Full Throttle. Το πρώτο μέρος ο ενθουσιασμός επειδή είναι μηχανόβιος και το δεύτερο μια πιο "ψυχρή" ματιά.

Πράγματι, από τα trailer που έχω δει έως τώρα, τα γραφικά του είναι που έχουν πραγματικά ξεχωρίσει σε σύγκριση με άλλα 2D. Ειδικά αυτή η κλίση που κάνει ορισμένες φορές, δίνει άλλη νότα στην κινηματογραφική αισθητική.

Μόλις το τελείωσα και ήρθα να ξαναγράψω τί απίστευτη παιχνιδάρα είναι.

Η ατμόσφαιρα, ο τρόπος που σε βάζει στην τόσο οικεία και συνάμα οδυνηρά επίκαιρη 80'ς μυθοπλασία του, είναι ανυπέρβλητη. Εντελώς απαραίτητο για αρτηριοσκληρωτικούς καβουροδεινόσαυρους των δυνατών συγκινήσεων.

Σόδα γι'αυτές τις τελειομανίες υπάρχει η απόλυτη θεραπεία : γυναίκα και παιδιά. Και ένα ατσίβμεντ να μαζώξεις σ' ευτούνο το κάτεργο, πανηγυρίζεις σαν να 'ναι 2010 και να 'χεις κατοσταρήσει το Deathspank.

Οι 3G γελάνε με τέτοιες δικαιολογίες. Όσο για το Ντέθσπανκ, με έλουσε κρύος ιδρώτας μήπως το παράτησα τίποτα κι έτρεξα να τσεκάρω στημ. Φυσικά κι όχι, παρέα με τα Στρινγκόι της Αρετής easiest 100% ever.

EDIT: Git Gud Gods

Back