What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RPG fans: Νιώθετε την οργή σας να εξατμίζεται;

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,381
Εγώ τη νιώθω να έχει υποχωρήσει αισθητά. Πριν από το πρόσφατο κύμα αναγέννησης των old-school RPGs, φούντωνα σε κάθε απόπειρα βεβήλωσης ιστορικών σειρών με σύγχρονα re-imaginings. Τώρα πλέον, για να πω την αλήθεια, έχω περάσει σε μια κατάσταση ημινιρβάνας στην οποία σχεδόν δε μου καίγεται καρφί για τα καμώματα των μεγάλων publishers. Πλέον δε νιώθω την ίδια εχθρότητα προς τέτοια φαινόμενα γιατί η πληθώρα παιχνιδιών που ανταποκρίνονται στα γούστα μου με ικανοποιεί απόλυτα.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Οργή; Μπα, δεν νομίζω. Υπάρχουν πολλά καλά, παλιά παιχνίδια, που ακόμα δεν έχω παίξει. Εδώ ακόμα δεν έχω τελειώσει το Witcher που αγόρασα τα Χριστούγεννα. :blush:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Αν και το ερώτημα δεν απευθύνεται σε 'μένα, γιατί δεν έχω αισθανθεί οργή προς publishers για την εξαθλίωση ιστορικών τίτλων, απλά να πω ότι έχω τόσα πολλά ωραία rpg να παίξω, που δε μου πέρασε από το μυαλό...
Μόνο για το D3 θα μπορούσα να το πω αυτό, αν και η οργή έχει εξατμιστεί προ πολλού, αφού το παράτησα σχετικά νωρίς... Έρχονται τόσο ωραία παιχνίδια, που πλέον δεν κοιτάω καν τι κάνει ο κάθε publisher...
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,741
<blockquote> Πριν από το πρόσφατο κύμα αναγέννησης των old-school RPGs, </blockquote>

θυμαμαι καποτε,βεβαια μπορει να κανω και λαθος ποιος ξερει,να σκιζεις το καλσον σου με αγριες κοριστιστικες φωνες οτι κλασικα rpg δεν θα ξαναδω.τωρα σου εφυγε και καλα ο θυμος βρε πυθια του ragequit?
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,381
Ακριβώς! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που διαψεύστηκα <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,741
<blockquote>
Ακριβώς! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που διαψεύστηκα </blockquote>


κουφαλα....... :silly: :lol:
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ναι ήμουν τσαντισμένος, κάθε φορά που (ξανα)έπαιζα κάνα Might and Magic, Wizardry, Fallout κτλ. πάντα μέσα μου με έπιανε το "παράπονο" του στυλ "μα γιατί ποια δεν βγάζουν τέτοια games..." Πλέον έχω ηρεμήσει μεν, αλλά όχι τελείως, και αυτό λόγο του ότι είμαστε ακόμα στο περίμενε. Ναι μεν δηλαδή περιμένουμε επίσημα μια σειρά παιχνιδιών από "παλιά στόφα", αλλά κακά τα ψέματα, μέχρι να τα έχω install στο σκληρό και να τα χαίρομαι στην οθόνη μου δεν ηρεμώ τελείως! Το γεγονός μάλιστα ότι η "αναγέννηση" αυτή οφείλετε σε kickstarters, ανεξάρτητες και μικρές παραγωγές (κυρίως) είναι ένα ακόμα αίσθημα δικαίωσης. Στο ζήτημα παλαιάς κοπής cRPG πάντως οφείλουμε να στήσουμε άγαλμα στην Almost Human, χωρίς kickstarter και από το πουθενά απέδειξε στα μεγάλα αφεντικά ότι υπάρχει μερίδα gamers που θα στηρίξουν τέτοια παιχνίδια (δεν έχει σημασία το είδος που ήταν, σημασία έχει ότι ταρακούνησε με τις πολύ καλές πωλήσεις του τον χώρο με κάτι το τελείως διαφορετικό και ξεχασμένο)
 

nerdy_alhths

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
73
Δύσκολα τα πράματα, τέτοια εξάτμιση οργής είναι σαφές σύμπτωμα εκγωρής από την προεφηβική ηλικία. Προσοχή στις ονειρώξεις από τούδε.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Δεν πα να τα χαλάσουν όσο θέλουν. Καναδυο καλά του γούστου μου, έστω και indie, πάντα θα υπάρχουν. Τις μεγάλες σειρές τις έφαγε η επιτυχία και χάλασαν. (Βλέπε Arcania και/ή Skyrim)
 
Top Bottom