RQδες: thread αρκουδονημέρωσης και αρκουδοσυμμόρφωσης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Με αδικαιολόγητη καθυστέρηση, ανοίγω επιτέλους thread συζήτησης και ποσταρίσματος memes και ειδήσεων σχετικά με αυτή τη σύγχρονη μάστιγα.

Ο κλοιός σφίγγει και τα περιστατικά γίνονται ολοένα και πιο συχνά, οπότε είναι επιβεβλημένη η αυτονόμηση της συζήτησης πάνω στο σοβαρό αυτό θέμα πριν είναι αργά.

Εμείς φταίμε για το φαινόμενο. Κάθε φορά που λέγαμε "το Χ της αρκούδας" προκαλούσαμε την τύχη μας.

Αυτό κανονικά έπρεπε να είναι στίκι στο ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ σέξιον.

«Πέρασα από κοντά της σε απόσταση 1 μέτρου και ξαφνικά πετάχτηκε. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να πέσω προς την άλλη πλευρά για να αποφύγω την αρκούδα που έπεφτε πάνω μου. Αυτή, όμως, αντί να φύγει, γύρισε και με δάγκωσε στο δεξί μου μηρό»

Πως το dark souls μου έσωσε τη ζωή

Θα αρχίσουν τώρα οι αούγκανοι να πυροβολάνε αρκούδες, γαμώ.

Nα θυμηθούμε εδώ μία ηρωίδα της καθημερινότητας που τόλμησε να τα βάλει με τον γκοτζίλα τον ίδιο. Αν και το βίντεο τελειώνει πολύ νωρίς, ποτέ δε μάθαμε αν επέστρεψε με κανένα δίκανο. Αυτή ή ο σκύλος που άρπαξε καλό μπουκέτο ομολογουμένως.

Κοίτα, άμα τρώγεται και δεν είναι σπάνιο είδος, γιατί όχι; Δεν έχω θέμα με κυνηγούς που actually τρώνε το θήραμα, αλλά με κάτι χωριαταρέους που πάνε απλά για να φλεξάρουν 7 γουρούνια στο Navara, ενώ και με ένα θα έχουν κρέας για μέρες.

Κοίτα, άμα τρώγεται και δεν είναι σπάνιο είδος, γιατί όχι; Δεν έχω θέμα με κυνηγούς που actually τρώνε το θήραμα, αλλά με κάτι χωριαταρέους που πάνε απλά για να φλεξάρουν 7 γουρούνια στο Navara, ενώ και με ένα θα έχουν κρέας για μέρες.

Και να πεις ότι τα πιάσαν και μόνοι τους, πασταδιάλα. Έχω ακούσει σκηνικό με "κυνηγούς" που αντί για αγριογούρουνα, ορτύκια, τσίχλες, σπουργίτια κ.ο.κ., κυνηγούν κομενάκια και μπεκροπίνουν (αγοράζουν τα θηράματα για άλλοθι - συνήθως είναι παντρεμένοι)...

καλά εγώ δεν ξανά τρώω κυνήγι anyway, ακόμα είμαι αγχωμένος με το μολύβι που μάσαγα...

Να μην βγει όμως "λύσσα" όπως το αγριογούρουνο ε; :Ρ
Μην ξεχνάμε και τα σκάγια!

καλά εγώ δεν ξανά τρώω κυνήγι anyway, ακόμα είμαι αγχωμένος με το μολύβι που μάσαγα...

Ναι, αλλά ολοκληρώθηκες ως άντρας! Μάσησες καυτό μολύβι!!!111!!!

καλά κάτσε να βγουν οι εξετάσεις την άλλη εβδομάδα να δούμε πόσο σκληρός καριόλης είμαι τελικά...

Back