Σύνδεση Paypal μ' αριθμό λογαριασμού τραπέζης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

manos426f

Lich
Staff member
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτό που αναφέρει ο τίτλος του thread, ούτως ώστε αφ&#039; ενός ν&#039; απαλλαγώ απ&#039; τη ληστεία των προπληρωμένων καρτών, αφ&#039; ετέρου ν&#039; αξιοποιήσω έναν Eurobank λογαριασμό που έχω να κάθεται (σ.σ.: είναι κανονικά ενεργός).<br><br>Το θέμα είναι ότι ενώ έκανα το linking εδώ και μία εβδομάδα, το Paypal ακόμη είναι στο checking στάδιο, δίχως να έχουν γίνει οι δύο πολύ μικρές χρηματικές καταθέσεις με τις οποίες προχωρά η όλη διαδικασία. Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω;

Μάνο άνοιξε support ticket με το PP, θα σε φτιάξουν. Επίσης, ρε, αν έχεις μια χρεωστική κάρτα (του ΑΤΜ) και eBanking, πολύ απλά, ψωνίζεις με την χρεωστική σου. Προσωπικά από Steam όλες τις αγορές πλέον κανονικά με τη χρεωστική τις κάνω, συνδρομές Office/Netflix έχω σε αυτή και αγορές από eBay και Amazon, επίσης με χρεωστική, την έχω πετάξει την prepaid. Οπότε για ψάξου λίγο με χύμα κούμπωμα της debit σου.

Θα συμφωνήσω απλά με τον Borracho ότι, ναι, μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές με την χρεωστική σου κάρτα. Δεν βλέπω λόγο να κάνεις prepaid κ να πληρώνεις κ παράβολο κάθε φορά που την γεμίζεις.

Back