What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Σχετικά με τα άρθρα "Guest posts"

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355
Όπως θα προσέξατε από τη συνέντευξη του David Kidd, χθες εγκαινιάσαμε εμμέσως το θεσμό των Guest Posts ο οποίος επιτρέπει στην κοινότητα του Ragequit.gr να πάρει μέρος ενεργά στη διαμόρφωση του περιεχομένου του αγαπημένου της site! Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε την πρόθεσή μας να εντάξουμε user-made content κατακλυστήκαμε κυριολεκτικά από ερωτήσεις και υποψηφιότητες, οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημοσίευση του πρώτου σχετικού άρθρου από το επιφανές μέλος της κοινότητάς μας, Tsok. Σύντομα θα ακολουθήσει η ανάρτηση ενός ακόμα Guest Post με διαφορετικό περιεχόμενο, για να γιορτάσουμε το επίσημο ντεμπούτο!

Με την ευκαιρία αυτής της δημοσίευσης, καλό είναι να δώσουμε μερικές λεπτομέρειες για τη συχνότητα των Guest Posts, τον τρόπο υποβολής υποψήφιων άρθρων και τα κριτήρια επιλογής. Τα Guest Posts είναι έκτακτη στήλη και η πρόθεσή μας είναι να αναρτούμε ένα Guest Post μηνιαίως, αν βεβαίως υπάρχει υλικό. Για την υποβολή υποψηφιότητας μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον συντελεστή του site ώστε το κείμενό σας να διαβιβαστεί και να διαβαστεί από τους υπόλοιπους συντάκτες, καθώς το Ragequit.gr λειτουργεί σαν τη Valve και οι αποφάσεις μας παίρνονται συλλογικά. Η συμμετοχή με Guest post είναι εθελοντική και δεν περιλαμβάνει χρηματική αμοιβή, μόνο τη δόξα που θα αποκτήσετε βλέποντας το κείμενό σας στην πρώτη σελίδα του site!

Η επιλογή ενός κειμένου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η μη δημοσίευση ενός άρθρου δε σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι θεωρούμε το κείμενο κακό, απλώς η στήλη των Guest posts θα περιλαμβάνει συγκεκριμένη ποσότητα άρθρων και είναι αδύνατο να δημοσιεύσουμε όλα τα κείμενα που λαμβάνουμε. Μην απογοητευθείτε λοιπόν αν το κείμενό σας δε δημοσιευθεί, ξαναπροσπαθήστε ή δημοσιεύστε το στο forum ώστε να το μοιραστείτε με όλη την κοινότητά μας!
 
Top Bottom