lelos kounelos wrote:
περιστατικο 2
<span class="bbcode_spoiler">με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος μου και μου ειπε οτι το λαπτοπ του εχει ιο. πηγε στο πλαισιο γιατι ειναι και turbo x παναθεμα το, και ζητησαν 40 euro για να του το φτιαξουν. το ποσο αυτο εβγαινε απο την εργασια του backup γιατι τα αρχεια ηταν μολυσμενα σε καταστροφικο βαθμο και για να του κανουν format και εγκατασταση windows.
τον ρωτησα τι συμπτωματα εχει το λαπτοπ και μου ειπε το κλασσικο πλεον, τον εντοπισε η ελληνικη αστυνομια και πρεπει να πληρωσει προστιμο με πιστωτικη καρτα ή paysafe.
καλα του λεω το λαπτοπ φτιαχνεται ευκολα.
πηρε τηλεφωνο στο καταστημα η αδελφη του και τους εκραξε. ο υπευθηνος του καταστηματος της ειπε οτι εγω δεν ειμαι καλος τεχνικος, αν ημουν καλος τεχνικος θα ηξερα οτι η κατασταση δεν επιδιορθωνεται και οτι θα αφησει στο συστημα πολλα καταλοιπα του ιου.
εγω το εφτιαξα το λαπτοπ, δεν εμειναν καταλοιπα και δεν χαθηκε ουτε 1 kb απο τα δεδομενα.
ειπα στην αδελφη του φιλου μου, να παρει το λαπτοπ και να το τριψει στην μουρη του υπευθηνου.
οσο το τριβει στα δοντια του, να τον ρωταει αν βλεπει κανενα προβλημα στο λαπτοπ.
</span>
</blockquote>
χαχαχα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε netbook σκατούλα πέρυσι τον Αύγουστο. 2 ώρς απ τη στιγμή που εντόπισα τον ιό, ο υπολογιστής ήρθε πάλι στα ίσα του, χωρίς Format και μαλακίες.
Plaisio = Ultimate Fail σε υπηρεσίες.
Επίσης ΜΑΚΡΙΑ από τροφοδοτικά Turbo X. Πήρα και ήταν απλά πεταμένα λεφτά.
Το μόνο καλό είναι ότι ίσως βρεις κάνα υποσύστημα 1-9 ευρώ πιο φθηνά από αλλού
Archon μπας και είχες πάρει από το STOCK HOUSE του Πλαίσιο? Αυτό το Stock House το φοβάμαι όπως ο διάολος το λιβάνι