Σκληροί δίσκοι εξωτερικοί έτοιμοι ή σε θήκες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

dervast

Hobgoblin Captain
Καλημέρα,
τελικά τι βγαίνει πιο φτηνό, ο έτοιμος εξωτερικός σκληρός η να τον αγοράζω χυμα και να τον βάζω μέσα σε θήκη;

Τι εέιναι άραγε πιο βολικό;

Ευχαριστώ

Καλημερες,
δεν πρεπει να χει και μεγαλη διαφορα, αλλα αμα παρεις εσυ χωρια θηκη φανταζομαι θα μπορεις να αναβαθμισεις σκληρο αμα θες ενω αναλογα το ετοιμο, μπορει να μη γινεται. Επισης οι ετοιμοι 2,5 ιντσες φαινονται ποιο στιβαροι.
Εγω εδω και μερικα χρονια εχω στο πισι μου ενα απο αυτα που καρφωνεις σκληρους απανω και προσφατα ειδα καπου τετοιο με υποστηριξη δικτυου και ethernet. Τα γουσταρω γιατι εχω 3-4 σκληρους και βαζω οποιον χρειαζεται χωρις πολλα πολλα.
Κατσε θα το βρω το μαραφετι σε κανα scroutz.
edit: docking station το λενε :blush: http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=37388&pcode=SHOW_PROD37388

καλή φάση το docking station.. αντί να έχω εκατό θήκες απλά βάζω τους σκληρούς επάνω.

1. Υπάρχουνε και docking stations που θα μπορούσανε ίσως να υποστηρίζουνε δυο σκληρούς;

2. τους σκληρούς μετά που τους αποθηκεύεις και πως ώστε να διατηρούνται;

Α.

Ελα καλησπέρα,
1. ναι υπάρχουνε, εχω μπανισει και εγω ενα, και μαλιστα στη πλειοψηφια κανουνε disk cloning χωρις συνδεση με ΠιΣι. Καλη φαση.
2. Τους δισκους τους εχω χυμα σε αντιστατικες σακουλες, μεσα σε ανα ωραιο κουτακι. Δεν ειχα ποτε προβλημα και δεν ασχοληθηκα παραπανω.

για δώσε λινκ για docking station που κάνει disk cloning.
Ευχαριστώ

Το λοιπον, το ψιλοκοιταξα και οι κατασκευαστες προσφερουν στα μοντελακια τους το cloning με κανα 10€ διαφορα απο το απλο dual docking station.
<div class="bbcode_code">
<div class="bbcode_code_head">Code:
<div class="bbcode_code_body" style="white-space:pre">http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/%CE%95%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82%7CHD%20Dock%202-5-3-5%20USB3-SATA%20Klon%20ICY%20BOX(%20IB-120CL-U3%20)

Πανω κατω θες ενα 20αρικο για μονο ντοκιν, κανα 35αρι για διπλό και κανα 50αρικο για διπλο+κλονιν. Βλεπεις πως κανει scaling e? :trollface:

Back