Η συνέχεια των περιπετειών του Cal Kestis είναι εντυπωσιακή, αλλά και προβληματική.
See full article...
See full article...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Με κάποιον υπεραπίθανο τρόπο, έχουν καταφέρει να χαντακώσουν κυρίως τα ισχυρότερα συστήματα. Με την γερασμένη πλέον 1070 μου, η απόδοση είναι περίπου ίδια με του Sephir, και η δικιά του gpu είναι σχεδόν 100% πιο γρήγορη...
Με κάποιον υπεραπίθανο τρόπο, έχουν καταφέρει να χαντακώσουν κυρίως τα ισχυρότερα συστήματα. Με την γερασμένη πλέον 1070 μου, η απόδοση είναι περίπου ίδια με του Sephir, και η δικιά του gpu είναι σχεδόν 100% πιο γρήγορη...
127GB patch. Προς στιγμήν νόμισα ότι κυκλοφόρησε και το τρίτο παιχνίδι.
Βασικά είναι: Για να περάσει patch το Origin κάθεται και κάνει verification όλου του installation (μάλιστα πριν ξεκινήσει να κατεβάζει καν...). Περισσότερη ώρα παίρνει αυτό λόγω μεγέθους του game παρά το ίδιο το κατέβασμα.έντιτ: Εντάξει δεν είναι αυτοί χαζοί, εγώ είμαι, 4,3 GB
Σρεντερ, ξεχασες να μπεις απο τον main λογαριασμο σου.Σε RX 5700, 1440p, FSR Quality, όλα high με
Πιθανώς σημαντικά νέα: βγήκε σήμερα νέο PC patch που υποτίθεται ότι βελτιώνει την απόδοση και μειώνει το stuttering. Το έχει κανείς εγκατεστημένο να μας πει εντυπώσεις;
PATCH NOTES
Ενα απο αυτά τα jedi survivor δεν ειχε σπασει κιολας. Εαν ειναι αυτο, διπλη χαρα για του jacksΤο "μεγάλο" performance patch είχε κυκλοφορήσει πέρυσι.
Νομίζω ότι έκτοτε, το παιχνίδι τρέχει ΟΚ και απλώς κάθε patch, βελτιώνει ακόμα λίγο την κατάσταση.
Ίσως το πιο σημαντικό νέο του εν λόγω patch είναι η αφαίρεση του Denuno Anti-Tamper, το οποίο, κατά πολλούς, ευθύνεται και για το stuttering που υποφέρουν τα περισσότερα παιχνίδια. Συν τη χαρά που θα κάνουν οι Jack Sparrows...