Steam Replay: Ανασκόπηση της χρονιάς

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chosen Undead

Death Knight
Eπιτέλους έχουμε και στο Steam ανασκόπηση για το τι κάναμε τη χρονιά που μας πέρασε

1672173748492.png
Κλασσικά πράγματα soulslike, fighting, sports, action, rpg όπως πάντα με κάποιες αναλαμπές. Πάντως το 94 παιγμένα παιχνίδια είναι πλασματικό νούμερο γιατί απλούστασα έστησα νέο pc το πάσχα και ήθελα να δω πως είναι πολλά παιχνίδια σε ultra settings. Μια πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα!
Δείξτε και μας και οι υπόλοιποι τα δικά σας πεπραγμένα!

Last edited:
Θα πρότεινα τροποποίηση του τίτλου σε Steam Replay: Ανασκόπηση της χρονιάς

3cb53a2f-4198-40cf-b705-d3fe62cbb69f.png

Counte Strike το παρατησα τον Ιούλιο κ δε πρόκειται να το ξαναβάλω. Το Monster Sanctuary δυστηχώς μέχρι και σήμερα δεν έχω καταφέρει να το τελειώσω. Το Hedon παιχνιδάρα boomer shooter. Βσκ η μεγάλη του campaign με κράτησε.

Last edited:
Κατι κατι στελλαρις, κατι πεντιμεντ, κατι βαμπιροσαρβαιβορς, κατι df,κατι vagrus, κατι symphony of war turn based tactics, κατι κατι hard west, λιγο απο terraria/medieval dynasty/heat signature/sunless skies/frostpunk

τα αλλα ειτε Gog, είτε από άλλους vendors :sneaky:

Last edited:
Έλιωσα στα ΑΑΑ φέτος, σύμφωνα με το Steam. H μερίδα του λέοντος ανήκει στα God of War, Shadow of the Tomb Raider, Metal Gear: Revengeance, και πρόσφατα Spider-Man Remastered. Τα όποια indies παίχτηκαν στο Steam Deck, κυρίως Vampire Survivors, Darkside Detective, Ducktales, και Eliza.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, φέτος αφιέρωσα μπόλικο χρόνο εκτός Steam, κυρίως στο Game Pass, αλλά και στο GOG (π.χ. Shovel Knight, Darksiders III, Overcooked 2) με ολίγον από Epic (Guardians of the Galaxy, GTA V).

Α επίσης Diablo II: RE και Diablo III. Κάνας μήνας έφυγε εκεί.

Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό της χρονιάς (μου) ήταν ότι οι ώρες που αφιέρωσα κρατώντας controller ήταν περισσότερες από αυτές με mouse + KB. Το κατέγραψε κι ο Gabe, το επιβεβαιώνω κι εγώ γιατί κι εκτός Steam κυρίως έτσι έπαιζα, αν εξαιρέσουμε τα Diablo.
O tempora, o mores...

Last edited:
Ευτυχώς ο Gabe δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι

πειρατικα
olympiakos-mpezos.gif

"Τα αγαπημένα μου είδη είναι στράτετση, ρώκλαηκ, και γάτες".
Apparently, το medieval είναι genre. Όπως και το zombies που είδα πιο πάνω. 🤷‍♂️

Τα δικά μου

a270feb7-c6f7-432c-baa4-72c5442f84d0.jpg

Clipboard01.jpg

Clipboard02.jpg

Αυτό με το εικονίδιο που δε φόρτωσε στην πρώτη εικόνα είναι το Castlevania: LoS 2.
Εντύπωση μου προκαλούν τα χαμηλά average, ειδικά στα played games...

Απίστευτη gaming χρονιά για μένα, από αυτές που θα τις θυμάμαι για χρόνια, με παιχνίδια που θα θυμάμαι για πάντα.
Απ' τα 10 παιχνίδια που τερμάτισα φέτος, τα 4-5 από αυτά όχι απλά μονομαχούν για το φετινό μου GOTY, δίνουν και σκληρή μάχη για το πού θα καταλήξουν στο All time TOP 10 μου ξέρω 'γω.
Ένα ακόμη καλύτερο gaming '23 να έχουμε! 🍻

ε πφφφ λειψό μου βγήκε αφού έχω γράψει φέτος αρκετές ώρες στο gog. Κάτι τέτοιο πάντως θα ήταν καλή φάση να το έβγαζε το gog galaxy αφού τραβάει στοιχεία από όλες τις πλατφόρμες που συνδέεις.
steamreplay.jpg

edit: να και το φουλ, αν τυχών ενδιαφέρει κάποιον να δει λεπτομέρειες που ούτε εμένα με ενδιέφεραν :p

Last edited:
Μόνο 9 παιχνίδια παίχτηκαν στο Steam φέτος από τα οποία μόλις 3 είχαν campaign! (απ' τα 27 που τερμάτισα το '22! Έχω trelloλίστα! Φτιάξε και συ! Μπορείς!) Ουσιαστικά 8 διότι το iRacing απλά το σύνδεσα στο steam για να τσεκάρω ώρες! Γενικά έπαιξε πολύ xbox game pass!

Αυτό δεν ξεχνιέται με τίποτα, αλλά όχι για τους λόγους που νομίζεις. :sneaky:
Επίσης, games που ολοκλήρωσα είπα.
Εγώ νόμιζα πως έγραφες για γκεημς που σε ολοκλήρωσαν... :sneaky::sneaky::sneaky:

Back