Ultimus
Umber Hulk
Καλημέρα παίδες! Αφού τα έχω βρει σκούρα με το πισι είπα να ζητήσω τα φώτα σας.
Λοιπόν, μέχρι προχτες το σύστημα δούλευε ρολόι και ξαφνικά εκεί που έβλεπα ταινία λέω ας κάνω ένα alt+tab να δω πόσο έχει κατεβάσει από το witcher 2 το steam.
Και μπαμ κρέμασε το σύστημα. Για να μη τα πολυλογώ με πολλά restart ξαναάνοιξε και όλα ήταν κομπλέ..
Πάω να ξαναβάλω να κατεβαίνει το witcher, και μετά από 1 λεπτό η οθόνη γεμίζει 1002 artifacts κρεμάει το σύστημα και δώσε reset.
Τρέχω chkdsk και βρίσκει bad sectors..
Τρέχω το διαγνωστικό της western digital, βρίσκει προβλήματα λέει αλλά δε μπορεί να τα διορθώσει.
Ύστερα λέω να ανοίξω κανά παιχνίδι. Έπαιξα team fortress, stronghold kingdoms, σέρφαρα στο chrome και όλα ρολόι..
Πάω να ξαναβάλω το witcher και μπαμ πάλι τα ίδια! γουάτ δε φακ;
Τρέχω το hd sentinel, και βρίσκει 2 bad blocks (το ένα δίπλα στο άλλο, αν βοηθάει).
Να σημειώσω πως έχω 2 partition, στο c τα windows και στο d το steam και τα λοιπά..
2,5 χρόνια τον έχω και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Τις πταίει;
Και η σύνθεση:
motherboard: gigabyte P55A-UD3R
cpu: intel i5 (δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο)
graphics card: gigabyte HD 5850
hdd: western digital WDC WD6402AAEX-00Z3A0
ram: 2x2gb kingston
Λοιπόν, μέχρι προχτες το σύστημα δούλευε ρολόι και ξαφνικά εκεί που έβλεπα ταινία λέω ας κάνω ένα alt+tab να δω πόσο έχει κατεβάσει από το witcher 2 το steam.
Και μπαμ κρέμασε το σύστημα. Για να μη τα πολυλογώ με πολλά restart ξαναάνοιξε και όλα ήταν κομπλέ..
Πάω να ξαναβάλω να κατεβαίνει το witcher, και μετά από 1 λεπτό η οθόνη γεμίζει 1002 artifacts κρεμάει το σύστημα και δώσε reset.
Τρέχω chkdsk και βρίσκει bad sectors..
Τρέχω το διαγνωστικό της western digital, βρίσκει προβλήματα λέει αλλά δε μπορεί να τα διορθώσει.
Ύστερα λέω να ανοίξω κανά παιχνίδι. Έπαιξα team fortress, stronghold kingdoms, σέρφαρα στο chrome και όλα ρολόι..
Πάω να ξαναβάλω το witcher και μπαμ πάλι τα ίδια! γουάτ δε φακ;
Τρέχω το hd sentinel, και βρίσκει 2 bad blocks (το ένα δίπλα στο άλλο, αν βοηθάει).
Να σημειώσω πως έχω 2 partition, στο c τα windows και στο d το steam και τα λοιπά..
2,5 χρόνια τον έχω και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Τις πταίει;
Και η σύνθεση:
motherboard: gigabyte P55A-UD3R
cpu: intel i5 (δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο)
graphics card: gigabyte HD 5850
hdd: western digital WDC WD6402AAEX-00Z3A0
ram: 2x2gb kingston