Savatar
Blackguard
Λοιπόν συνgamers, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Εκεί που σερφάρω, παίζω, ακούω μουσική (τα λέω για να δείξω πως δεν παίζει ρόλο τι κάνω) του την βαράει του υπολογιστή και πάει σαν κότα (σέρνεται), ενώ μάλιστα αλλοιώνεται χαρακτηριστικά και ο ήχος (κάνει παράσιτα). Αυτό κρατάει από 2 λεπτά έως 10 (το περισσότερο που μου έτυχε). Αφού άνοιξα να δώ τι διεργασίες τρέχουν όταν συμβαίνει το φαινόμενο αυτό (μήπως και εντοπίσω την αιτία του κακού) διαπίστωσα πως πάντα μια λειτουργία του συτήματος που λέγεται System Interrupts βαράει κόκκινο (καταναλώνει το μεγαλύτερο cpu use κτλ.) Το έψαξα λίγο νετ το ζήτημα αλλά δεν έβγαλα άκρη, καθώς διάβαζα ένα κάρο προβλήματα που μπορεί να σχετίζονται με αυτό (από drivers μέχρι usb hubs!). Έχετε μήπως ιδέα για το ζήτημα, τι να αρχίσω να ψάχνω κτλ. ? Το σύστημα μου : Intel i5 (τον 4670 αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι σπίτι), ati 6770 HD, 8 gb ram ddr3 (δεν θυμάμαι μάρκες λέμε!) και λειτουργικό windows 7 64αρια. Έχω κάνει update drivers κτλ. όπως πρότειναν κάποια φόρουμ αλλά δεν σταμάτησε να εμφανίζεται το φαινόμενο (η συχνότητα του είναι 1-2 φορές την ημέρα, δεν το κάνει συχνά).