What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

System Shock 2

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Και σε αυτό διαφωνώ. Κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν έπαιξα στην εποχή του, απλά τα θυμάμαι και όταν είχαν βγει. Ειδικά το System Shock 2 ουσιαστικά ασχολήθηκα και το έπαιξα πρώτη φορά πριν 2 χρόνια και έπαθα την πλάκα μου. Είναι αξεπέραστο σε πολλά σημεία σε αντίθεση με το Diablo 1 που πλέον είναι ξεπερασμένο σε κάθε τομέα θα έλεγα. Με το Diablo 1 ασχολήθηκα ουσιαστικά για πρώτη φορά το 2007 και μου έκανε επίσης τρελή εντύπωση τότε, παρότι είχα παίξει το 2 αλλά και παιχνίδια όπως Titan Quest.
Το ξαναέβαλα φέτος αφού τερμάτισα το DIII και μπορώ να πω σε όλους να μην το παίξουν γιατί θα ξενερώσουν <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />. Εγώ προσωπικά το ευχαριστιέμαι ακόμα, αλλά κυρίως μόνο μέσω των αναμνήσεων πια.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,798
Στέφανε, το έχεις προχωρήσει αρκετά και το σημείο που λες είναι η πρώτη μεγάλη ανατροπή του παιχνιδιού. Θα έλεγα ότι είσαι περιπου στο 1/3 του main story και μάλλον στο 1/4 του συνολικού παιχνιδιού (εξαρτάται βέβαια από το πόσο completionist είσαι). Οπότε, αν κατάλαβα σωστά, δεν έχεις θέμα με κάτι συγκεκριμένο (π.χ. γραφικα), απλά σου δίνει μια deja vu αίσθηση όταν το παίζεις. Εκτός από τη συγκεκριμένη ανατροπή και μερικά στοιχεία ακόμα στο gameplay, οι ομοιότητες τελιώνουν εκεί. Επίσης SHODAN ή MANY>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Atlas. Απλά. ΤΙ να πω, αν τόσο πολύ βαριέσαι παράτα το , παντως το έχεις προχωρήσει αρκετά, γύρω στις 18-20 ώρες διαρκεί.

Ένα tip ακόμα: Αφήνετε όπλα και πράγματα που δε χωράνε στο iventory σας (π.χ. ιστοί που δεν μπορείτε να αναλύσετε ακόμη) στο ασανσέρ του Von Braun. Έτσι σε κάθε πάτωμα θα τα έχετε μαζί σας. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

Ari δεν ισχύει αυτό που λες. Thief 1&2 (το 3 δεν το έχω παίξει ακόμα) τα έπαιξα το '09 <u>για πρώτη φορά</u> (btw χρησιμοποιούν την ίδια engine με το SS2). Οκ, αν εξαιρέσεις λίγο των animation των χαρακτήρων που μοιάζανε χάρτινοι (το συνηθισα γρήγορα), όχι μόνο τα λάτρεψα αλλά και τα θεωρώ πολύ ανώτερα (όσον αφορά καθαρά στο stealth gameplay) από τα υπόλοιπα της κατηγορίας είτε λέγονται hitman, είτε metal gear solid, είτε splinter cell.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Το παιχνίδι έχει αγοραστεί και έχει εγκατασταθεί. Τα γραφικά είναι κάτι που με κάνουν να θέλω να το παίξω περισσότερο μιας και μου θυμίζουν τίμιες εποχές Unreal και Unreal Tournament. Για να μη μιλήσω για το Outcast!

Ελπίζω να ξεμπερδέψω με λοιπές υποχρεώσεις και να αφεθώ στη μαγεία όταν μπορέσω. Μέχρι τότε λιώνω το soundtrack του.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ναι με τα γραφικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά Άνταν είναι αυτό που λες, το deja vu, ότι "Ρε φίλε κάπου το 'χω ξαναπαίξει αυτό, α ναι, είναι το Bioshock και το Dead Space!"

Φυσικά η Shodan είναι εκπληκτικός χαρακτήρας και τρομακτικότατη, αλλά περισσότερο χαίρομαι το vibe, παρά το ίδιο το παιχνίδι, που σε ένα μήνα θα απολαύσω ως Bioshock Infinite!
 
Top Bottom