Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
αφου βαργιεστε ολοι, ανοιγω θρεντ για το κέιμ.
θελω να πιστευω οτι θα ειναι το σληπερ χιτ του 25 για οποιον τουλαχιστον γουσταρει ελντεσκρώ λαικ οπεν γουωρλντς. τα σχολια κατω απ το τελευταίο τρέιλε ειναι σχεδον αποθεωτικα.
τι αλλο να ζητησει κανεις? γαματα περιβαλλοντα, ωραιο στορυ (απ οτι φαινεται στα τρειλερς), πολωνοι ντεβς, κι οπως γραψαμε προσφατα, επιλογη πρωτου η τριτου προσωπου.
το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οτι δεν εχουνε καμει ρηφρες τα κειμενα τους στο στημ και παντου κι υπαρχει μια ελφρια συγχυση ακομα σχετικα με την υπαρξη οπτικης τριτου προσώπου.

ΑΥΡΙΟ, ΛΕΜΕ.

ελπιζουμε σε rqρηβιού. αν οχι, τουλαχιστο ανπώξι του πατρός Φλέσσα με την κωλέκτο.

έντι: αγαπητοι αδμινς, εχω την εντυπωση οτι αν καμει καποιος σερτς με τον "κανονικο" τιτλο, αν ο τιτλος αυτος ειναι σε ταγκς, θα το βρει το θρεντ. αν εχω λαθος και ΘΕΩΡΕΙΤΕ τον τιτλο μου στραβό, αλλάχτε τον. αν και, να ξερετε, θα κλαιω σαν το γατακι στον κουβά.
ΑΛΛΆ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ, ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ ????

Last edited:
Μα την αλήθεια πρωτού καν δω το τρειλερ, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν με ξετρέλανε και το βρήκα ολίγον μπέιζικ αρπιτζι, ήμανε έτοιμος να αμολήσω περιπαιχτικό σχόλιο για τον τίτλο. Αλλά με την άκρη του ματιού είδα ένα εντιτ και ξενερωσα τη δόλια τη ζωή μου. Μ έφαγες στο 90φεύγα μαλάχτη.

φγι, ιμχο, (μλκ μου, σε λιγο θα μιλαμε μονο με αρκτικολεξα...), δεν χρειαζοταν καν το εντιτ.
ειναι κατι σαν ινσαιντ τζοουκ πχια εδω μεσα, το θεμα με τους χειρομαλαχτικους τιτλους.

το εντιτ ηταν γιατι οντως ειχα αυτη την απορια με τα ταγκς και ηθελα υπευθυνη απαντηση.

ξανα εντιτ: τι μαλακα ειμαι! δεν χρειαζοταν η ερωτηση. εκαμα μονος μου την δοκιμη και οντως το σερτς φερνει το θρεντ το επιμαχο.
ξενφορο, κυριοι. άλλα επίπεδα προσφυσης. τι κουνεβα τωρα και μαλακιες. 😱🫢

το εντιτ ηταν γιατι οντως ειχα αυτη την απορια με τα ταγκς και ηθελα υπευθυνη απαντηση.
Τα tags λειτουργούν στο search, αρκεί να έχουν μεγάλες λέξεις (άρθρα, "of", και ακρωνύμια, "VPN" - από άλλο thread, συνήθως δεν μετράνε στον αλγόριθμο).

Φολ οφ αβελον λέει λολ.

Φίλε ο άβελον δικαιώθηκε. Αν μη τι άλλο, περιπτώσεις σαν κι αυτές καταδεικνύουν την πτώση από τη χάρη, του σύγχρονου θηλυκού. Ρουφιάνες ΠΕ παντού.

Back