What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tekken series official thread

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ούτε εγώ θα την κάνω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <br><br>Αν ακολουθήσουν την πλέον κλασική τακτική 50 ευρώ παιχνίδι και αμέσως DLC , δεν το παίρνω με τίποτα Day 1. <br>Τώρα αν είναι να βγει τίποτα καλό μετά από χρόνο+ οκ.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
Είμαι περίεργος να δω αν το KOFXIV θα έχει DLC και αυτό
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Γι αυτό μέχρι στιγμής ισχύει ps4 exclusive.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
Το ξέρω με τη καταραμένη τη sony και τις άκυρες αποκλειστικότητες της :throw:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Me wants. Κάπου εκεί στα γιαπωνέζικα πρέπει να λέει για Άνοιξη 2017<br><br>https://youtu.be/b2pv95-YIbQ
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Ανοιξη 2017 ε? Θελουν να αποφυγουν να το κυκλοφορησουν μαζι με αλλα μεγαλα παιχνιδια για να μην πατωσει. Να δειε πως ανακοινωθει καποιο μεγαλο παιχνιδι για ανοιξη 2017 αυτοι θα το πανε καλοκαιρι 2017!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τρέμουν τα άλλα μεγάλα παιχνίδια. Φοβούνται μήπως πατώσει το 9ο μέλος της μεγαλύτερης σε πωλήσεις σειράς fighting games...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Σιγουρα γι αυτο δεν το βγαζουν φετος. Με mafia 3 shadow warrior 2 Gears of war 4 battlefield και call of duty τον Οκτωβριο μετα Watchdogs 2 και dishonored 2 τον Νοεμβριο τι ελπιδες θα ειχε το tekken? Ενω για την ανοιξη τουλαχιστιον μεχρι τωρα δεν εχει ανακοινωθει καποιο αλλο μεγαλο παιχνιδι εκτος απο For Honor. Ισως ομως βγει και το νεο παιχνιδι της Volition το Agents of mayhem κατι ειχαν πει οτι τοτε θα το βγαλουν.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
737
<blockquote><br>Τρέμουν τα άλλα μεγάλα παιχνίδια. Φοβούνται μήπως πατώσει το 9ο μέλος της μεγαλύτερης σε πωλήσεις σειράς fighting games...<br></blockquote><br><br>Δε λέει και πολλά αυτό βέβαια γιατί τα μεγαλύτερα νούμερα αφορούν παλαιότερους τίτλους. Φέτος o συναγωνισμός στα FGs είναι τεράστιος: SFV, KoF 14, GG xrd: Revelator.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Μεγάλε oroku saki, δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι δεν συμπαθείς ιδιάιτεα το Tekken.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
Mην ξεχνάτε και το ΜΚΧL που βγαίνει τον Οκτώβρη  :deal:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br><blockquote><br>Τρέμουν τα άλλα μεγάλα παιχνίδια. Φοβούνται μήπως πατώσει το 9ο μέλος της μεγαλύτερης σε πωλήσεις σειράς fighting games...<br></blockquote><br><br>Δε λέει και πολλά αυτό βέβαια γιατί τα μεγαλύτερα νούμερα αφορούν παλαιότερους τίτλους. Φέτος o συναγωνισμός στα FGs είναι τεράστιος: SFV, KoF 14, GG xrd: Revelator.<br></blockquote><br><br>Ναι όντως τα μεγαλύτερα νούμερα αφορούν παλιότερους τίτλους τους οποίους βέβαια όχι μόνο η σειρά Tekken δεν μπορεί να επαναλάβει αλλά αποτυγχάνουν και όλες οι άλλες σειρές. Το "Tekken 3" με 8,5 εκ. τεμάχια μόνο το "Super Smash Bros. Brawl" έχει καταφέρει να το προσπεράσει. <br><br>Η λίστα με τα πιο ευπώλητα  Fighting Games σε (κόπιες) διαμορφώνεται ως εξής<br>Tekken - 47,6 million (Για πάνω από τις μισές πωλήσεις ευθύνεται η Ευρώπη, στην Ιαπωνία δεν πάει καλά)<br>Mortal Kombat - 37 million<br>Super Smash Bros.- 38 million<br>Street Fighter - 36 million<br>Soulcalibur - 12 million<br><br>Ο λόγος που τα γράφω αυτά είναι για να σου πω πως η σειρά Tekken έχει ισχυρότατο fanbase όλα αυτά τα χρόνια και σχεδόν όλες οι πωλήσεις της έχουν γίνει στις κονσόλες της Sony. Το "Tekken 7" θα είναι το πρώτο που θα βγει για PS4 έχουν περάσει 9 χρόνια από το τελευταίο canon Tekken. Είναι δεδομένο πως θα πάει τρένο στο PS4 χωρίς να είναι απαραίτητα το καλύτερο fighting. Συν πως και χωρίς να κάνει καλές πωλήσεις στα PC ένα boost θα το πάρει.<br><br>Τώρα για το "Tekken 7" ακολουθούν το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης με το "Tekken 6". Έτσι το 7 βγήκε στα Arcades (Ιαπωνία), ένα χρόνο μετά έφτασε στην "Fated Retribution" έκδοση και αφού παραμένει άλλον έναν χρόνο σε περιορισμένη διαθεσιμότητα κάνοντας το απαραίτητο πατσάρισμα θα αποκτήσει κονσολική και PC έκδοση δύο χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία. Όχι SHREDDER δε διαλέγουν παράθυρο. Αυτοί που παίζουν Fighting Games θα το πάρουν κι ας έβγαινε το Dishonored 2 την ίδια μέρα. Το μόνο που είχαν πει κάποτε είναι πως δε θέλουν να πέσουν πάνω στο Street Fighter V λόγω της συνεργασίας που έχουν οι 2 εταιρίες και πως έχει μπει στο ψυγείο το Tekken X Street Fighter για να έχει απόσταση από τις main κυκλοφορίες των 2 εταιριών.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
<blockquote><br>Mην ξεχνάτε και το ΜΚΧL που βγαίνει τον Οκτώβρη  :deal:<br></blockquote><br><br>2 εβδομαδες εμειναν μεχρι να σε τσακσιω στο ξυλο!! ΧΑΧΑΧ Καντε με add στο steam για να σας τσακισω στο MKXL!! Αντε να παιξουμε σωστο online επιτελους!!!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
Το θέμα είναι να μην μας τσακίσει τη τσέπη η τιμή του DLC...
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ έχω φάει τόσο μεγάλο ξενέρωμα με το MKXL που στο κινητό πλέον έχω background Asuka. Μέχρι και που σκέφτομαι να πάρω το tekken 6 για να ασχολούμαι μέχρι να βγει το 7. Τι δλδ. Μας έκανε χάρη που έβγαλε και το DLC pc; Στο λαιμό μου έχει κάτσει αυτή η συμπεριφορά.... Όσο για την τιμή..... 5 ευρώ κάνει ένας χαρακτήρας. Ε ολοκληρο DLC αυτό... ξέρετε τώρα. Χαστούκι... <br><br>Το έχω ξαναπεί για το Street fighter. Το να βγάλεις ένα update για balaning χαρακτήρων ή για να διορθώσεις τυχόν λάθη που έγιναν οφείλεις να το βγάλεις FREE. Δεν είναι λάθος του καταναλωτή που έκανε ο δημιουργός κάποιους χαρακτήρες imba, ούτε αν υπάρχει πρόβλημα στο matchmaking. Το μόνο που δέχομαι να πληρώσω σε fighting είναι κάνα χαρακτήρα, αλλά και αυτόν μετά από κάνα εξάμηνο. <br><br>Α ρε Mortal .... Πόσο καλά τα κατάφερες ... Όλα τα χρόνια αγαπημένο fighting είσουν. Τώρα πρώτη φορά στα χρονικά έχω hyperiastei με Tekken.. ΤΕΚΚΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΕ ΤΑ DLC!!<br><br>
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Tekken 7 won’t sport cross platform play because PC gamers have reputation for cheating, says Katsuhiro Harada<br><br>http://www.pcgamesn.com/tekken-7/tekken-7-cross-platform-play
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Με κίνδυνο να χαρακτηριστούν γραφικοί, το Tekken πήγε σε ένα event στη Βαρκελώνη και ανακοίνωσε την επιστροφή του μοναδικού Ισπανού χαρακτήρα της σειράς. Τουλάχιστον στο 7 τον ντύσαν κάπως πιο νορμάλ ακολουθώντας τη γραμμή του TTT2 και ξεφεύγοντας από τα καραγκιοζίλικια του 6 πως επειδή είναι Ισπανός αναγκαστικά πρέπει να είναι και ταυρομάχος.  <br><br>https://youtu.be/kKxDRu6NllA  <br><br>Δεν τον έχω δει σε παιχνίδι αλλά φαίνεται μια χαρά. Όμορφος δυτικός χαρακτήρας. Απλό στυλ ξύλου χωρίς πολλά πολλά, ούτε πλοκάμια ούτε μαγιό και λοιπές αηδίες. Φτάσαμε τους 33. Σοβαρές απουσίες ακόμα Anna, Eddy Gordo/ Christie Monteiro, Lei Wulong, Jun Kazama.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Άρχισε να βγαίνει καπνός από τον οίκο του Tekken. O Harada απάντησε σε ερώτηση για το αν θα συμπεριλιφθεί ο Lei στο παιχνίδι. <br><br><img src="http://i.imgur.com/Am7w8JG.png" alt="Am7w8JG.png" class="bbcode_img" /><br><br>Το χουν πιάσει λοιπόν τα sites και κάνουν λόγο πως θα είναι ο πρώτος DLC χαρακτήρας...Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο γιατί είναι βασικός χαρακτήρας. Που πας χωρίς Lei<br><img src="http://www.game-art-hq.com/wp-content/uploads/2011/06/Tekken-6-Lei-Wulong-Render.jpg" alt="Tekken-6-Lei-Wulong-Render.jpg" class="bbcode_img" />
 
Top Bottom