What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Last Days Of Third Age mod (Mount & Blade)

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Με αφορμή το αφιέρωμα του Hellion το έβαλα και εγώ στο ταπεινό pc μου.Κατά τη γνώμη μου πολύ ωραίο και καλοδουλεμένο αλλά και αρκετά φτωχό.Δε με ρούφηξε στο κόσμο του,ούτε ένιωθα ότι θα "σώσω"τη Μέση-Γη.Είναι κάπως anti-climatic να αρχίζεις σαν απλός "χωρικός" και να περιφέρεσαι από δω και από κει με το στρατό σου.Δε ταιριάζει με το ύφος του Άρχοντα από όσο μπορώ να κρίνω στις λίγες ώρες ενασχόλησης μου με το εν λόγω mod.

Επίσης πήρα ένα quest που με έστειλε κοντά στη Μαύρη Πύλη(στη Dargolard για την ακρίβεια).Είμαστε σοβαροί; :silly: Φυσικά η δουλειά των παιδιών είναι αξιέπαινη και χρήζει αντικειμενικής αντιμετώπισης.Σαν ολότητα είναι πολύ ωραίο απλά δεν είναι στα "πρότυπα" μου.Θα συνεχίζω να παίζω το BFME 2 με τα mods του που από το 2006 μέχρι τώρα δεν έχει βγει απ'τον σκληρό μου.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,668
"Φτωχό" δεν θα το έλεγα, μάλλον πιστό στο sandbox πνεύμα (και στους περιορισμούς που αυτό φέρει, προφανώς) που είχε και το αρχικό Mount and Blade. Κρύβονται και μερικές πολύ ωραίες πινελιές, αν ξέρεις που να ψάξεις (πχ αν πας να εισβάλεις στην Moria με το στράτευμά σου, υπάρχει ένα mini-quest που απαιτεί να περιπλανηθείς σε κάτι σπηλιές και να βρεις το περίφημο Book of Mazarbul).

Ουσιαστικά το όλο feeling του War of the Ring προσπαθεί να αναπαράγει το mod, και ως προς αυτό τα πάει κάτι παραπάνω από περίφημα. Δεν είσαι "ο εκλεκτός" που θα σώσει το γκόσμο μόνος του, είσαι απλά ένας στρατιώτης που πολεμάει σε έναν πόλεμο ο οποίος είναι ουσιαστικά κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον εαυτό σου. Ειδικά ως Man, από ένα σημείο και μετά που αρχίζουν να κυκλοφορούν σε όλο το χάρτη Patrols του εχθρού και αναγκάζεσαι να πηγαίνεις από άκρη-άκρη και στα μουλωχτά, ενώ βγαίνουν παγανιά και τα υπερτεράστια warbands της Mordor και της Isengard, νιώθεις όντως σα να πολεμάς μια μάχη που δεν μπορεί να κερδηθεί αλλά οφείλεις να προσπαθείς όπως και να έχει.

Εξακολουθεί να είναι και "work in progress" όπως και να έχει, οπότε σίγουρα να βελτιωθεί και άλλο.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Αυτά θα τα δω όσο προχωρήσω λιγάκι αλλά και πάλι κάτι με χαλάει.Ίσως επειδή εδώ και χρόνια ονειρεύομαι έναν AAA τίτλο με θέμα τη Μέση-Γη που να είναι rpg στα πρότυπα του Witcher <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> . Καλύτερα να συνεχίσω να ονειρεύομαι όμως!
 
Top Bottom