What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

This page is trying to load scripts from unauthenticated sources

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αυτό μου γράφει δεξιά στη γραμμή διευθύνσεων κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στη κεντρική σελίδα τού site. Το έγραψε σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποίησα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Και στον chrome και στον internet explorer το ίδιο γράφει. Δεν έχω δοκιμάσει firefox.<br>Για την ακρίβεια στον explorer αναφέρει "we&#039;ve blocked content sent over insecure connections to help protect your info".
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Γνωστό ζήτημα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. <br><br>Προκαλείται διότι αποπειραθήκαμε ηρωϊκά να μεταφέρουμε τα απαρχαιωμένα Joomla components της σελίδας σε HTTPS λειτουργία. Το αποτέλεσμα...παρδαλό και θλιβερό. Εάν απενεργοποιήσουμε όλα τα social media plugins/integrations, τις θέσεις διαφημιστικών banners και διαγράψουμε αρκετές εικόνες που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στο φόρουμ, το μήνυμα εξαφανίζεται.<br><br>Μέχρις ότου μεταβούμε σε WordPress και η σελίδα φορέσει κοστουμιά 2018 (και όχι 2013-14), το συγκεκριμένο μήνυμα θα παραμένει. Κίνδυνος δεν υφίσταται από την στιγμή που δεν υπάρχουν τα οποιαδήποτε στοιχεία πληρωμών στην σελίδα. <br><br>Ευχαριστούμε δια την προσοχή σας.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Όντως, το παρατήρησα ταυτόχρονα με το https. Υποψιάστηκα ότι μπορεί να έχουν σχέση, αλλά μου φάνηκε κουλό.
 
Top Bottom