Throttling από Wind

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Καλησπέρα, διαπίστωσα ότι η γραμμή μου δεν ανταποκρίνεται στην ταχύτητα που αναγράφει ότι συγχρονίζει το router που δεν είναι μεν σπουδαία (11Mbps), αλλά όλα σέρνονται πάρα πολύ, από downloads μέχρι απλά να ανοίξω το facebook.

Χρησιμοποιώντας force encryption σε torrent κατάφερα να πιάσω μια ταχύτητα πιο κοντά σε αυτή που αναφέρει το ρουτερ ενώ βάζοντας και vpn στον browser άρχισαν όλα να δουλεύουν ομαλά.

Είμαι απίστευτα εξοργισμένος με το γεγονός ότι με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να βρω το δίκιο μου. Να φύγω δεν παίζει είμαι μόλις μερικούς μήνες με 2ετές συμβόλαιο.

Μπορώ να κάνω κάποια καταγγελία ή να τους αναγκάσω με κάποιον τρόπο να σταματήσουν να με κόβουν;

https://superuser.com/questions/792872/my-vpn-appears-to-be-making-my-cable-internet-connection-5x-faster

το ειχα απορια πως γινεται να πας γρηγορα με vpn.
επειδη αυτα που προσφερουν ειναι παντα ΕΩΣ, σημαινει οτι αφου δεν εχεις προβλημα να συνδεθεις και αφου η ταχυτητα σου δεν ειναι μηδεν. δεν μπορεις να κινηθεις νομικα. νομιζω και με μηδενικη ταχυτητα δεν μπορεις να κινηθεις νομικα. θα μπορουσες εαν δεν μπορουσες να συνδεθεις καθολου.

balls δηλαδή... ίσως πρέπει να ψάξω πως μπορώ να βάλω ένα system wide vpn γιατί τώρα έχω απλά ένα addon στον firefox.

Τι σκουλήκια όμως ρε φίλε...

Είναι όπως το έχει πει ο Blender παλαιότερα, θα πρέπει να βάζεις και δικούς σου όρους στα συμβόλαια για να τους τρίζεις τα δόντια. Τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και σε έχουν από τα... balls.

καλά τώρα με έχουνε, αλλά σε 2 χρόνια δεν θα το έχω ξεχάσει... αλλά και που να πας... vodafone πχ που έχω στο γραφείο μου ανέβασαν ερήμην το πάγιο, το έγραψαν βέβαια με πολύ ψιλά γράμματα στο λογαριασμό ότι μπορούσα λόγο της αλλαγής μέσα σε ένα μήνα να κόψω το συμβόλαιο... βέβαια έστειλα ένα email ότι θα με ξανακαλέσουν για τα  3 τηλέφωνα που έχω εκεί και θα τα πούμε τότε για την αλλαγή αυτή...

Αυτό που λες πάντως, πως μπορείς να βάζεις δικούς σου όρους;

Επειδή δεν θυμάμαι, έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις DNS; Τσέκαρε πρώτα αυτό (που είναι πολύ απλό) μήπως και φτιάξουν τα πράγματα.

Υ.Γ.: Το αλλάζεις είτε τοπικά σε κάθε συσκευή, είτε στο κατευθείαν στον router.

Back