Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρε ΜπράδαΜπρου αυτός ο ΜπένσονΜπου έχει βγάλει άλλο τραγούδι; Ο αλγόριθμος μου διόγκωσε το ανακόντα με τα 843 διαφορετικά λάιβ του έπους. Άσε που το ακούω και καμιά 1352 φορές στη δουλειά, μιας και είναι μεγάλο χιτ να πούμε. Και η Ντούα Λίπα παίζει συνέχεια, αλλά εκεί δε με πειράζει κι ας μη κάνει κωλοτούμπες.

Στα δικά μας..

να βανεις τα πραματα σε μια σωστη βαση, σοδα. μου εκαψες οτι εγκεφαλικο (δεν ηταν και πολλα) κυτταρο ειχε μεινει οταν σύγκρινες τον σπηλια με τον μπένσο. καλα, δεν το εννοουσες, αλλά και παλι..

ο μπενσο μολις βγηκε απ τ αυγο, ειναι ωραιος τυπος και τρολιαρης (ξανακοιτα πως ανοιγει και κυριως πως κλεινει το βιδεο στα γκραμυς, εκει που και καλα ρηαρέιντζης τα καμπανελια του). επισης προφανως νογάς οτι οι τουμπες που υποθετω πως απαξιωνεις ειναι τρομερα δυσκολο πραμα. η πρωτη θελει ΑΠΟΛΥΤΟ συγχρονισμο και ξερωγω 500 προβες για να κουμπωσει με το μπασιμο στο ρεφρέ.
και καπακι μετα την δευτερη αναποδη επιτοπια τουμπα παταει χαλαρα κι αβαδιστα μια νοτα που εγω και ισως εσυ μονο στην ντουζιερα μπορουμε να φτασουμε και οχι σε idle mode, αλλα ξεκαθαρα ψαχνοντας το σαπουνι.

περα απ αυτα, θυμιζει εντονοτατα θεο φρέντη (κι οχι μονο για το μουστακι) και ημιθεο τζαστιν (λαιβ, catsuits κλπ), και εχει και την εγκριση του τελευταιου, που ξερεις ποσο δυσκολο πραμα ειναι. δεν φταιει ο μπενσο που το τραγουδι ειναι τοσο καλο που παιζει καθε 5 λεπτα στο ραδιο. καμμια φορα το σουξε ειναι πιο πολυ απ οσο θα θελαμε, αλλα συμβαινει.

ναι, ξερω, κολλησες τωρα στην προηγουμενη φραση και λες σιγα μην γουσταρει ο τζάστι. βρε, ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
ο,τι σου λεω. ιδού:

Back