Tι δουλεια κανω και τι δουλεια θα ηθελα να κανω τελικα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

infamousjohn

Death Knight
yeap.... one of those topics.....
δεκτες ολες οι δουλειες, απο ολοημερο φαγουρισμα πλατης, μεχρι απανωτα χειρουργια ως να σε παρει ο υπνος πανω στα νυστερια...
who wants to start first?
:popcorn:

οσο για μενα, θα ηθελα να ειμαι δημοσιος υπαλληλος κατα προτιμηση διευθυντης οπως ηταν τα πραματα λιγο πριν το 2000...!

Το τι δουλειά κάνω ανήκει στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, απλά αναφέρω ότι ανήκω στην κατηγορία των freelancers (ελευθερος επαγγελματίας στην πεζή πραγματικότητα). Τι θα ήθελα? Χμμμ...κάνας guitar hero σε υπερτεχνική death/grind μέταλ μπάντα (από αυτές που ακούνε και οι άσχετοι με το είδος επειδή είναι τόσο πολύ τεχνικοί που δημιουργούν κόμπλεξ σε κάθε οργανοπαίχτη) που θα παίζει παπάδες ενώ κάνει ποζεράδικο headbanging και διδάσκει guitar lessons παίρνοντας τα ξεσκίδια του σε σαλεμένα τζαπάνια. Ή όχι όχι, καλύτερα lead designer σε underground gaming studio, ξέρετε με 3-4 άτομα team και μπάτζετ τριψήφιο που δουλεύει μεταμεσονύκτιες ώρες στο υπόγειο μιας παρακμιακής πολυκατικίας και θα δημιουργήσει το επόμενο καλτ gaming διαμάντι, και φυσικά μετά θα κάνει καριέρα σαν τον νιοστό υπάλληλο της Blizzard κοροϊδεύοντας τους gamers και φυσικά τον εαυτό του. Χεχε...χωρίς πλάκα μου αρέσει η δουλειά μου, απλά η κατάσταση στην αγορά είναι απαράδεκτη, η δουλειά πεσμένη (δεν έχει φράγκο ο κόσμος), η αξιοκρατία ανύπαρκτη (ναι, ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα μαχητές του "για όλα φταίει το δήμοσιο") και γενικά αν δεν μπείς σε mode "θα πατήσω όποιον βρεθεί στο διάβα μου" προκοπή δεν βλέπεις. Οπότε έχω καταλήξει να πληρώνομαι κάθε Μάη και Άυγουστο. Άσχημος κόσμος για εμάς τους ρομαντικούς gamers....

ας πουμε οτι ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος αλλα ψιλο δημοσιου δικαιου.

θα ηθελα να ημουν παρεα με τον χειλιον και να καμωμεν ανασκαφες οπου βρισκομεν ενω παραλληλα θα του τα χωνω για το αδικο της καπιταλιστικης κενωνιας :woohoo:

η και καθηγητης θρησκευτικων δεν θα με χαλαγε.

η και μπατσονιο να δερνω αναρχοαπλυτους.

ShadowDancer wrote:
Νιντζα</blockquote>

Kαι νόμιζα ήμουν ο μόνος.

Από την άλλη, τι θα ήθελα να γίνω; Αντηλιακό με δυνατότητα ηλεκτροσόκ, αν πάνε να με αγγίξουν τπτ σαύρες ή αρσενικά.

Ιδιωτικός υπάλληλος (βάρδιες-αεροδρόμιο), και θα ήθελα να είμαι εξορκιστής, έμπορος λευκής σαρκός, δουλέμπορας, και να κάνω πλάκες του στύλ βάζω κεριά σαν να είναι εκρηκτικά πάνω μου, ανοίγω την καπαρντίνα να φαίνονται, και αρχίζω να τρέχω πρός το μέρος διμοιρίας των ΜΑΤ φωνάζωντας "Α-λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα"

ζιγκολο

Ιδιωτικος υπαλληλος σε ενοικιασεις αυτοκινητων.Για μελλοντικη δουλεια θελει πολυ σκεψη,ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ αλλα δεν το βλεπω συντομα.
Οτι και να λεμε ο ιδιωτικος τομεας ειναι σε κακο χαλι και τον επομενο καιρο θα ειμαστε σε ακομα χειροτερο χαλι.Απολυσεις παντου και κλεισιματα εταιρειων το ενα μετα το αλλο.Εγω τα βλεπω γιατι τα leasing αυτοκινητα ερχονται σωριδον πισω.Αλλα και εμεις δεν παμε πισω,μεχρι το τελος του χρονου δεν μας βλεπω καλα και μπορει να κλεισουμε. :unsure: :unsure:

αυτα ειναι αυτα που κανω//εκανα
προσωρινα ισχυει:
καποτε ειχα δουλιτσα, καποιες στιγμες ανεργος και μετα παλι ειχα δουλιτσα.
τωρα παραιτηθηκα και δηλωνω, οχι ανεργος αλλα ΑΕΡΓΟΣ!!!
παραιτηθηκα και ξυπνησα, ημουν σαν υπνωτισμενος.

τωρα δεν προσφερω τιποτα!
δεν κανω κατι που δεν θελω!
δεν κουνιεμαι ρε παιδι μου. δεν γουσταρω να κουνηθω.
γιατι να κουνηθω; γιατι να τρεξω; ας καουν ολα.
ετσι και αλλιως, ολα των πολιτικων ειναι, ακομα και αυτα που θεωρουσα δικα μου.

ακολουθουν αυτα που θα ηθελα να κανω.
θα τα κανω συντομα. οποιος σχεδιαζει μια ζωη, δεν καταφερνει ποτε του τιποτα.
αν δεν ειναι υπνωτισμος να περιμενεις απο το αφεντικο και τον πολιτικο, τοτε τι ειναι;

copy paste
"Συνέχισε να κάνεις αυτό που έκανες μέχρι τώρα και θα συνεχίσεις να παίρνεις αυτό που έπαιρνες μέχρι τώρα."

καποιο κουνελι θα το ειπε.

Τωρα η τροικα εχει το πιστολι και πυροβολει αδιακριτως,δυστυχώς δεν υπαρχει κυβερνηση και οι ξενοι κανουν οτι θελουν.ΟΥΣΤ τωρα απο εδω.Μην δει κανεις τον Ευαγγελατο γιατι θα αυτοκτονησει.Τι τραβαμε ως ΛΑΟΣ.

Savatar wrote:
Το τι δουλειά κάνω ανήκει στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα....</blockquote>

εδω διναμε ευλογια στους ματακηδες ξενων λογαριασμων σε mail, fb κλπ και τωρα η δουλεια εγινε προσωπικο δεδομενο και μαλιστα ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol:

τι κανω: μισθοδοσια για 450 ατομα, πισι γκεημινγκ, τον πλανητη ομορφοτερο.

τι θα ηθελα να κανω: να ειμαι η γειτονισα του μπορατσο.

Brother Bruce wrote:
τι κανω: μισθοδοσια για 450 ατομα, πισι γκεημινγκ, τον πλανητη ομορφοτερο.

τι θα ηθελα να κανω: να ειμαι η γειτονισα του μπορατσο.</blockquote> του κλεβεις και τα εσωρουχα απο την βαραντα του; :lol: Φαντασιωνεσαι τον στεφ ντυμενο ινδιανο και εσενα ντυμενο cow boy και να κανεται τα οργια σας ακουγοντας LOLA http://www.youtube.com/watch?v=nVXmMMSo47s <span class="bbcode_spoiler"> :sick: </span>

τονη, εχεις χασει συνεχειες. διαβασε το αρθρο για την 760 η καποιο αλλο τριψηφιο νουμερο καρτα.
επισης: σιγα μην κλεψω τ απλωμενα. τι να τα καμω τα ΠΛΥΜΕΝΑ εσωρουχα του?

νιωστεεεεεεε, νορμαλιασμένοι. βαλτε λιγη ανωμαλια στη ζωη σας. αλλα τι να περιμενω απο αθρωπους αστοιχειωτους. ο αλλος μπερδεψε την BSOD με το BDSM.

σε αλλα νεα: ο τωνης θα ηθελε παντα να εχει γινει τραγουδιστης, ειμαι σιγουρος. ασε που καθε φορα που διαβαζω το φορουμόνομα του, σκεφτομαι αυτον:

https://www.youtube.com/watch?v=7QQp-gcojUI

Brother Bruce wrote:
τονη, εχεις χασει συνεχειες. διαβασε το αρθρο για την 760 η καποιο αλλο τριψηφιο νουμερο καρτα.

νιωστεεεεεεε, νορμαλιασμένοι. βαλτε λιγη ανωμαλια στη ζωη σας. αλλα τι να περιμενω απο αθρωπους αστοιχειωτους. ο αλλος μπερδεψε την BSOD με το BDSM.

σε αλλα νεα: ο τωνης θα ηθελε παντα να εχει γινει τραγουδιστης, ειμαι σιγουρος. ασε που καθε φορα που διαβαζω το φορουμόνομα του, σκεφτομαι αυτον:

http://www.youtube.com/watch?v=anh4M4IBwY0 fixed</blockquote> Απλα σε τρολαρο :kiss:

Brother Bruce wrote:

νιωστεεεεεεε, νορμαλιασμένοι. βαλτε λιγη ανωμαλια στη ζωη σας. αλλα τι να περιμενω απο αθρωπους αστοιχειωτους. ο αλλος μπερδεψε την BSOD με το BDSM. </blockquote>

αδερφε, με στεναχωρησες πολυ. :cry:
με πολυ απλα κουνελισια λογια, ηθελα να σας δειξω οτι οι ζωες σας ειναι πνιγμενες στο BDSM.
μην κολας στις λεξεις αλλα στο ζουμι.
αλλοι δηλωνουν βουλευτες. το ζουμι ειναι οτι συλλεγουν μιζες.
το BSOD οπως και το ring of death (για τους αλλοθρησκους) ανηκουν στην ιδια κατηγορια πραγματων που μας κανουν την ζωη δυσκολη.
για λογους που εντελως τυχαια, σε εμας προκαλουν πονο και σε αλλους ικανοποιηση, υπαρχει αυτη η universal εκφραση. θα μπορουσε να ειναι θεμα βιβλιου "εσυ το κοροιδο, και οι αλλοι"

εξου και το ερωτημα "μα καλα, μαζοχας εισαι;"

Back