Είναι γεγονός.Τα pc μου είναι καταραμένα. <br><br>Το τωρινό μοντέλο εκει που έπαιζα μια όμορφη εσπέρα τσουπ σβήνει. Μιας κι εχουμε καλοκαιράκι, το πιάνω αντανακλαστικά να δω τι του συμβαίνει και ζεμάταγε. Α! Υπερθέρμανση λέω. Το σφυρίζω στον Λύγκα, εξοπλιζόμαστε με θάρρος και υπομονή ( ο γάτος με ολίγον τι απελπισία) και ξεκινάμε αυτό το υπέροχο ταξίδι εξερεύνησης προς το αδιέξοδο. Ναι κάναμε πολλά και να βρεθήκαμε ένα βήμα πριν από αυτό ---> :throw: . Τα νεύρα μας τσατάλια. Απανταχού ragequiters τα φώτα σας!<br><br>Αρχικά, κάναμε το γνωστό drill.Καθαρίσαμε, φυσίξαμε, τοποθετήσαμε σε ευάερο μέρος το κουτί, το κάναμε και κάμπριο από τη μια πλευρά για να παίρνει περισσότερο αέρα. Αλλάξαμε και πάστα στον επεξεργαστή έτσι για το καλό βρε αδερφέ. Το πισι μετα απο μιση ωρα παιχνιδιού εξακολουθούσε να σβήνει. Μετα κατεβάσαμε προγραμματάκι να μετρήσουμε θερμοκρασίες. Όλες σωστές και κυρίες εκτός απο εκείνες την κάρτας γραφικών που μέσα σε παιχνίδι έπιανε 93-94 βαθμούς και φτιάχνεις πάνω τσάι άμα θες
P Παρολαυτά στο ίντερνετ λένε πως αυτές οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές για την κάρτα μου. Εδω να πω πως εχω την MSI R9 290 .Για να σιγουρετουμε, ανταλλάξαμε κάρτες με τον Λύγκα.Ο Λυγκας εχει την AMD 7950.Τελικά,ο Λυγκας δεν ειχε θεμα ενω εμένα εξακολουθούσε να σβήνει όταν έπαιζα (μετα απο κανα τεταρτάκι-μισαωρο). Αρα αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα.<br><br>Στη συνέχεια ανταλλάξαμε τροφοδοτικά. Το δικό μου είναι GS800 Corsair. Tου Λύγκα το chieftec 650W. Κι εκει που λέγαμε οτι τον βρήκαμε τον ένοχο και θα ηρεμήσουμε, του Λύγκα έπαιζε κανονικά κι εμένα έσβηνε στα πρώτα 5 λεπτά. Σκεφτήκαμε οτι το συστημα μου ειναι δυνατο και δεν του φτανουν τα watt (επισης του Λυγκα ειναι λιγο νεκρό το τροφοδοτικό και ισα-ισα του δουλεύει διότι αν συνδέσεις DVD και 2 σκληρούς τα παίζει, αντέχει μόνο τους σκληρούς και πολύ του είναι). Ετσι ξανάκανα τράμπα τις κάρτες γραφικών έτσι ώστε να να ελαφρύνει το δικό μου απο απαιτήσεις σε watt και να βαρύνει του Λύγκα. Και πάλι. Πια δεν σβήνει στα 5 λεπτά, αλλά και μόνο που ανοίγεις το battlenet <br> σβηνει. Αντίθετως του Λύγκα (με το δικό μου τροφοδοτικό και κάρτα) δεν μασάει καθόλου, δουλεύει μια χαρά. <br><br>ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????<br><br>Εδώ θα δώσω μια μαζεμένο το σύστημα μου και του Λύγκα:<br><br>Regina's:<br>CPU AMD FX-8350<br>GPU MSI R9 290<br>Motherboard SABERTOOTH 990 FX R2<br>16 GB RAM<br><br>J.Lynx's:<br>CPU i5 750<br>GPU AMD 7950<br>Motherboard GIGABYTE P55A UD3<br>8 GB RAM
</span><br><br>Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για θερμοκρασίες;