Το FALLOUT του Amazon είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κωλοδάχτυλο στους φανς του New Vegas

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όσο το σκέφτηκα συνειδητοποιώ πως μες στην οργή μου ξέχασα να αναφέρω κι άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα το ότι ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ SUPER MUTANTS, O MASTER ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ
1712868052518759.png

Κάνω retcon το άρθρο μου και ανεβάζω την εικόνα τώρα. Έγινα κι εγώ σαν τον Τοντ. Αν κοιτάξεις πολλή ώρα μες στην άβυσσο...

Ώρα για New Vegas.

Απολαυστικός, δυσσαδερός Γκουνελιώτης, ακραία τρίγκερντ από τη σειρούλα του Τόντ. Από καθαρή περιέργεια, θα δω τον πιλότο :)

Τί είχαμε ζήσει το '11 με το Νιού Βέγκας εμείς οι γέροι γαμώτο :)

Χαχαχ!

Δε διάβασα τη κατάθεση ψυχής παρά μέχρι εκεί που λες ότι θα έχει σποιλερς, κάτι λογικό, ο τίτλος βέβαια είναι λίγο αντιφατικός. Τελικά αξίζει σα σειρά;
/s

Είναι fan fiction γραμμένο από έναν 13χρονο ο οποίος έπαιξε το Fallout 4 για δυο-τρεις ώρες και παράλληλα μισεί το New Vegas με πάθος επειδή είναι κομπλεξικός manlet. Πέραν τούτου, αν ασχοληθεί με αυτό κάποιος άσχετος με τα Fallout games ίσως το εκτιμήσει περισσότερο ως τηλεοπτικό προϊόν του 2024, σα να βλέπει μια ταινία της Marvel πχ.

Μου θυμήσατε ότι πρέπει να παίξω κάποια στιγμή τα 2 πρώτα. Βασικά ποτέ δεν έχω παίξει κανένα. Ξεκίνησα κάποτε το πρώτο αλλά για κάποιο λόγο το παράτησα. Κι αφού το είπα αυτό πάω να συνεχίσω το Baldur's Gate 3 και το backlog μου κλείνει το μάτι.

Αποχωρώ από την συζήτηση μόνος μου πριν αρπάξετε τα δικράνια.

Λολ ήμουν σίγουρος Χέλιε 🤣

Για μένα είναι 10/10 ο,τι έχω δει μέχρι τώρα

Fallout 3, 4 ftw

Να πω ότι φαινόταν από την αφίσα ακόμη; Ορίστε το είπα!

tldr είδε τα 2 πρώτα επεισόδια, του άρεσαν, και μετά μιλάει 15 λεπτά για το ποιους είδε στην πρεμιέρα και τι τζανκ φουντ έφαγε στο ΛΑ. Ευχαριστούμε Τιμ.

Η ειρωνεία του να συγκρίνετε μεταφορές που κατακρεουργούν το πρωτότυπο με την Marvel είναι ότι τα Marvel Studios είναι αν όχι το μοναδικό, από τα ελάχιστα στούντιο που σέβονται απόλυτα το πρωτότυπο υλικό και το τιμούν σε κάθε ευκαιρία. Καλά σας κάνουν λοιπόν!

Back