Το νέο ΧΒΟΧ θα είναι Always Online! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Epitaph

Death Knight
http://www.edge-online.com/news/the-next-xbox-always-online-no-second-hand-games-50gb-blu-ray-discs-and-new-kinect/

Επίσης μεταχειρισμένα τέλος.

Όπως είχε πει κι ο Τζων Ράμπο :

https://www.youtube.com/watch?v=jWxTsF1kw5s#t=1m35s" class="bbcode_url">WHAT DO YOU SAY JOHN?

To βλέπω λίγο δύσκολο να απαιτούν συνεχή σύνδεση στο internet, αλλά δε θα μου κάνει και εντύπωση. Όταν έχεις μια κλειστή platform με hardware-level DRM και καθόλου ανταγωνισμό, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις.

<blockquote>always online, 50GB blu ray discs, AMD eight-core...</blockquote>

Ουάου, το ΧΒΟΧ έφτασε στο επίπεδο του PS3 με μόλις μερικά χρονάκια καθυστέρηση. Φαντάζομαι στην επόμενη γενιά το PS4 θα είναι πάλι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με το ΧΒΟΧ.

Επίσης ποιός θα προτιμήσει ΧΒΟΧ όταν δεν σε αφήνει να χρησιμποιήσεις μεταχειρισμένα παιχνίδια?

Πως καθόλου ανταγωνισμό;Η Sony;Καλά,η Nintendo έχει μείνει πίσω.

Φήμη είναι αλλά αν όντως γίνει έτσι και η Sony συνεχίσει με δωρεάν multiplayer και επιτρέπει τα μεταχειρισμένα ο μόνος τρόπος να είναι ανταγωνιστικό το xbox είναι με μια πολύ χαμηλότερη τιμή, κάπου στα 300 - 350$.

Η Sony είναι από τις πρώτες που ψάχνουν εδώ και χρόνια πώς θα γίνει να διαλύσουν την αγορά μεταχειρισμένων και των ενοικιάσεων, γιατί έτσι χάνει λεφτά. Περιμένετε να δούμε και την πλευρά της Sony και μετά μιλάμε... Αν το κάνει η MS, δεν το κάνει γιατί είναι χαζή προφανώς. Υπάρχει σχέδιο και λόγος. Αν δεν πιάσει κάνουν κανένα update και το βγάζουν, δεν τρέχει κάτι.

Σύμφωνα με φήμες, το PS4 θα παίζει στα 400$, δεν θα ξεκινήσει λέει από τα επίπεδα που ήταν το PS3. Ίδωμεν.

Εγω πιστεύω οτι θα το κάνουν ολοι αυτό αμα γίνει κάτι τέτοιο για να εκμεταλευτούν την κατάσταση να τα κονομήσουν, μακάρι να μην ισχύει πάντως αν και μάλλον ειναι αναπόφευκτο αν οχι σύντομα στο μέλλον...

Steel_Havoc wrote:
Εγω πιστεύω οτι θα το κάνουν ολοι αυτό </blockquote>

Ενοείτε.

Back