Πριν λίγες μέρες μου έδωσε ο αδερφός μου ένα εξωτερικό δίσκο WD 10eavs 1TB, μιας και πήρε καινούργιο, και τον έβαλα στο pc μου με σκοπό να αντικαταστήσω τον προηγούμενο που είχα (ελαφρώς παλιότερος WD, 320gb δε θυμάμαι μοντέλο και δεν είμαι σπίτι για να δω). Έκανα μεταφορά όλων των αρχείων από το μικρότερο στο μεγαλύτερο και από τη δεύτερη μέρα άρχισαν τα παρατράγουδα.<br>Βασικά αυτό που μου κάνει είναι σε άκυρες στιγμές και χωρίς προκαθορισμένη συχνότητα είναι να αποσυνδέεται και να επανασυνδέεται. Αυτό καταντάει πολύ εκνευριστικό καθώς σκάει παραθυράκι του δίσκου σε πρώτο πλάνο και με πετάει έξω με ελαχιστοποίηση από παιχνίδια ιστοσελίδες κτλ.<br>Αποσύνδεσα τον παλιότερο μήπως έπαιζε κάνα conflict αλλά τίποτα. Στο μεταξύ ο παλιός δεν εμφανίζει το παραμικρό θέμα τόσο σε usb2, όσο και σε 3 εδώ και 2+ χρόνια που το έχω συνδεμένο.<br>Αυτά που δοκίμασα είναι να απενεργοποίησω την εξοικονόμηση ενέργειας στις usb θύρες, χωρίς αποτέλεσμα, και να κατεβάσω τους τελευταίους drivers για τις usb3.0 από το site της gigabyte (η μητρική που έχω), αλλά και πάλι δε λύθηκε, άντε να το εμφανίζει λίγο πιο αραιά τώρα.<br>Τον δίσκο τον δοκίμασα και σε usb2 αλλά κάνει τα ίδια. Το καλώδιο πρέπει να είναι ok γιατί το κούνησα με το χέρι σε όλες τις θύρες και δεν χάνει επαφή ο δίσκος.<br>Για πείτε...