Προτού ξεκινήσω, να διευκρινίσω ότι δε γνωρίζω τί συμβαίνει με τις υπόλοιπες τράπεζες, πιθανώς βαδίζουν στο ίδιο μονοπάτι. Λοιπόν, εδώ και χρόνια είχα pre paid Visa της Eurobank, γνωρίζοντας ότι κάθε μεταφορά έως 100€ χρεωνόταν με 1€ προμήθεια, αλλά κι ότι τα έξοδα εμβάσματος συμφέρανε πολύ περισσότερο σε σχέση με το conversion του Paypal. Ε, αμφότερα αποτελούν παρελθόν.<br><br>Για όποιον... άτυχο είχε την έμπνευση να εκδώσει pre paid Visa στην Eurobank από 11/12/2015 και μετά (η δική μου έληξε προ κάποιων μηνών, οπότε κι έβγαλα νέα, μη γνωρίζοντας τι ισχύει απ' τα τέλη του 2015) η τράπεζα https://www.eurobank.gr/Uploads/pdf/Timologio_Stand_Elliniko.pdf?mid=1031&lang=gr" class="bbcode_url">χρεώνει: <br><br>- 2€ ως έξοδα αρχικής φόρτισης αλλά και κάθε επαναφόρτισης (!!!) μέχρι τα 100€<br>- 2% έξοδα εμβάσματος, αλλά μ' ελάχιστη χρέωση της τάξης του 1€ (!!!!!)<br><br>Συνεπώς, βγαίνει ένα νέο HB bundle και λες "δε βάζω 10€ στην κάρτα να έχω, να πάρω το bundle κι ας μου κρατήσει και 1€, δε βαριέσαι". Πριτς! Για να αγοράσεις ένα bundle του 1$ θα χρεωθείς 2€ για τη φόρτιση της άδειας σου κάρτας, καθώς κι επιπλέον 1€ αν έχεις αφήσει την -ορθή μέχρι τη στιγμή που άλλαξαν οι χρεώσεις- επιλογή στο Paypal το conversion να γίνεται μέσω της κάρτας.<br><br>ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αύριο κιόλας πάω ν' ακυρώσω την κάρτα και να εκδώσω χρεωστική, πιθανότατα σε άλλη τράπεζα, για να τελειώσει αυτό το άσχημο αστείο...