What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

[Update] Αποκαλυπτήρια του Assassin’s Creed: Valhalla!

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Συμφωνώ. Βασικά όχι απλά δε θυμίζει, αλλά είναι εντελώς διαφορετική τριλογία (αν θεωρήσουμε origins-odyssey-valhalla ως μέρος τριλογίας).
Το preorder είναι σχεδόν βέβαιο εννοείται.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ουσιαστικά το κάνουν ακόμα πιο RPG από τα Origins/Odyssey, με αυτά που βλέπω περί base/clan management και "πολιτικών αποφάσεων". Δεν με χαλάει προσωπικά. Αλλά ναι, θα μπορούσες άνετα να μην το πεις καν Assassin's Creed αν αφαιρούσες το hidden blade από το trailer ξερω'γω.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
δημιουργήθηκε από το ίδιο στούντιο που μας έδωσε τα Black Flag και Origins
Ενθαρρυντικό αυτό, ελπίζω να δώσουν ξανά κάτι αξιόλογο.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εντάξει άλλο ένα γκότι κλασσικά, αλλά οκ όσο γιούμπι φαν κι αν είμαι που είμαι πολύ, ξέρω ότι με την γραφή δεν το έχει η γιούμπι και δεν πρόκειται να το έχει ποτέ. Στην Οδύσσεια ήταν παραδόξως ενδιαφέροντα τα κουέστς, σάιντ και μη, αλλά στην τελική δεν σου έμενε και κανένα. Τα είχες ήδη ξεχάσει όταν ξεκινούσες το επόμενο ξέρω 'γώ.

Θετικό κι ότι μπορούσες να αγνοήσεις τα περισσότερα από τα πέντε χιλιάδες φορτς και σημεία ενδιαφέροντος, μιας και λίγο πολύ ήταν όλα ίδια. Ασχέτως αν τα έκανα όλα, άλλο θέμα αυτό. Αλλά το έχω ξαναπεί, αν ο κόσμος που παίζω μου κάνει κλικ, δεν με κουράζει να τριγυρνάω και γενικά η επαναληψιμότητα αυτή. Και η γιούμπι πέρα από την επαναληψιμότητα, είναι και μάστορες στο να φτιάχνουν πανέμορφους κόσμους.

Μετά την οπτική πανδαισία της Ελλάδας πάντως, με τα αγάλματα και την αρχιτεκτονική γενικότερα, θα μου κάτσουν λίγο κάπως τα χαμόσπιτα των βίκινγκς. Αλλά έχουν πολύ ενδιαφέρουσα μυθολογία επίσης, ήθη κι έθιμα, που σίγουρα θα τα περιποιηθεί καταλλήλως η γιούμπι. Και πανέμορφα τοπία.

Αρκετά με τη φλυαρία, στη τελική θα περάσουμε γαμάτα άλλη μια φορά. Απλά ακόμα είμαι σε φάση επαναφοράς από το ΡουΝτουΡου 2 στο οποίο ακόμα και η τελευταία πέτρα που σήκωνες είχε ψυχή και χαρακτήρα και μου φαίνονται κάπως λίγα όλα τα άλλα. Θα μου περάσει.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Συνέντευξη του Game Informer με τον Creative Director


Αρκούδες Confirmed
headerart.jpg
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,502
Αρχιμανδρίτα, και δε βλεπω και πουθενα τον σερκ να φτιαξει κανα μοντ που να χει στη θεση του αρκουδοκεφαλου την γλυκομιλητη, χαριποτερική φατσα του τσιοδρα ή του βαν νιστελρούι ξερω γω (διαλεξα στην τυχη 2 απ τα προσωπα της επικαιροτητας)
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Δύο-τρία άξια μέλη είχαμε αναδείξει ως κοινότητα, τον Σερκαφή, τον Σιθάρη και τον Νέρτι_Αλήτη, και καταφέραμε να τους χάσουμε και τους τρεις. Ας υποστούμε τις συνέπειες τώρα.
 
Top Bottom