Used PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Ένας φίλος μου δίνει:<br><br>AMD ATHLON 64X2 3.00GHz<br>3GB DDR2<br>NVIDIA GFORCE 210<br>NZTX KOYTI SOURCE<br>Thermaltake TR2 420<br>+<br>SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB<br><br>Όλα μαζί 100 ευρώ. Πως σας φαίνεται σαν τιμούλα;

Ο SSD το ανεβάζει κατηγορία σίγουρα, και 100 ευρώ δεν είναι άσχημα, πόσο πιο φθηνά να δώσει πρακτικά ολόκληρο λειτουργικό PC... αλλά αυτή η καταραμένη Nvidia 210 είναι φτιαγμένη για να παίζει πασιέντζα και αυτό όχι σε υψηλή ανάλυση, άμα το θες για Rocket League το μηχάνημα μάλλον θα χρειαστεί να την αλλάξεις...

μόνο ο ssd αν και discontinued τον βρίσκεις περίπου 70 δολάρια. και είναι κάλος ssd αν θυμάμαι καλά οπότε not bad.

Εχω τον ιδιο ssd και στο δικο μου. Ηθελα να παρω μονο τον δισκο αλλα δε θελει να χαλασει το συστημα. Δε μου χρειαζεται το pc. Δε το θελω για κατι απλα σκεφτομουν μηπως ειναι καλη ευκαιρια να το παρω να βρισκεται, για τον ssd και το κουτι.

Γιατί δεν το βάζεις στο καράβι, μόνιμα εγκατεστημένο να παίζεις ρόκελί και άλλα με καμιά αναβαθμισούλα;

Ενα τετοιο pc που δεν θα με ενοιαζε και πολυ, θα ηταν οτι πρεπει για μενα. Νομιζω οτι το deal ειναι πολυ καλο αν και αυτο εχει να κανει με την χρηση που θελεις να κανεις. Αφου ηθελες μονο τον σκληρο, υπαρχουν πολλες χρησεις για ενα παλιο pc.

Back