whatsapp doc?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

lelos kounelos

Tarrasque
Τελικα μετα την κρυπτογραφηση,  το whatsapp αποφασισε οτι ειναι καιρος να μοιρασει τους αριθμους των κινητων τηλεφωνων στο facebook. Ο λογος ειναι για να μπορουμε ολοι μας να εχουμε ευκολοτερη επικοινωνια.<br><br>Τον τελευταιο καιρο σταματησα να χρησιμοποιω το whatsapp. χρησιμοποιω το πολυ καλο ΚΑΙ με την εγκριση του snowden signal.<br><br>Εχει περασει ο καιρος που το θεμα ηταν απλα. Δεν εχω κατι να κρυψω.<br>εχεις να κρυφτεις απο τους εμπορους.<br><br>https://www.theguardian.com/technology/2016/aug/25/whatsapp-backlash-facebook-data-privacy-users" class="bbcode_url">https://www.theguardian.com/technology/2016/aug/25/whatsapp-backlash-facebook-data-privacy-users

Εμένα μου έδωσε την δυνατότητα να μην δεχτώ τους νέους όρους και να συνεχίσω με προηγούμενο καθεστώς <br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>

Ναι, δίνει τη δυνατότητα να μην δώσεις το νούμερο (πρέπει να το επιλέξεις μέσα σε 30 μέρες αν θυμάμαι καλά). Το αν θα γίνει υποχρεωτικό στο μέλλον θα δείξει.

πραγματι υπαρχει η δυνατοτητα για την απενεργοποιηση και απο τις ρυθμισεις.<br>το update με την καινουργια λειτουργια, το ειδα στο κινητο ενος συναδελφου. ανοιξε το whatsapp και πατησε κατευθειαν οκ για να συνεχισει.<br>στην συγκεκριμενη περιπτωση το λαθος ηταν δικο του. <br>πριν που το συζητουσαμε, του πηρε αρκετα δευτερολεπτα για να καταλαβει που πατησε οκ. νομιζω οτι δεν του αρεσε και πολυ η ιδεα.<br>δεν ξερω αν θα το αλλαξει απο τις ρυθμισεις. μας διεκοψε το καθηκον.<br><br>Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα σκεφτουν κατι αλλο.<br>Το facebook και το google θεωρουν οτι ειναι ζητημα ζωης και θανατου η συλλογη αριθμων.<br><br>Προς το παρων, εγω ακομα ψαχνω τον ρουφιανο....<br>Μονο στο κινητο.<br><span class="bbcode_spoiler">Τοτε που ειχα fb. καποια στιγμη εβαλα τοποθεσια. δεν ηταν κατι κρυφο και δεν μπορουσα να το κρυψω αλλωστε. η αληθεια ειναι οτι ενας απο τους λογους ηταν και για να την σπασω σε καποιους μη φιλους.<br><br>απο τοτε εχει περασει καιρος. εχω αλλαξει 2 sim και μια συσκευη. Τωρα, οποτε παιζω κανενα παιχνιδακι, οι διαφημισεις ειναι ολες στα ταιλανδεζικα. Για καποιον αγνωστο λογο, οι διαφημισεις εχουν σχεση με εφαρμογες για αγορια που τους αρεσουν οι μουστακαληδες και ξενοδοχεια που ειδικευονται στον συγκεκριμενο κλαδο. Χθες διαβαζα τις ειδησεις σε ελληνικο site και στο κατω μερος διαφημιζε ενα ξενοδοχειο οπου μπορω να παω να μεινω με το "αγορι μου"  :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:.<br>ευτηχως που ειναι ηλιθιοι. μια βολτα να περνουσαν απο τις ταξιδιωτικες εμπειριες, θα ανακαλυπταν με ευκολια, οτι δεν μου αρεσουν οι "ξιφομαχιες".<br></span><br>Ετσι λοιπον, οπως στο facebook ειναι υπερβολικα δυσκολο να αλλαξεις τις ρυθμισεις σε "μονο φιλους". το εχουν παραδεχτει κιολας οτι προτιμουν να ειναι ολα ανοιχτα, γιατι ειναι μια ανοιχτη κοινοτητα. ετσι και στο whatsapp, η συγκεκριμενη αλλαγη θα επρεπε να ειναι απενεργοποιημενη απο default. αλλα επειδη ειναι νιαμου το παιζουν τρελιτσα. ολο και καποιος θα την πατησει.

Όταν μετά από καιρό έφτιαξα facebook και χωρίς να έχω έξυπνο τηλέφωνο, να έχω δώσει προσωπικά μου δεδομένα κτλπ μου πρότεινε φίλους που τους ήξερα και στην πραγματικότητα. Μου πρότεινε σελίδες που όντως με ενδιέφεραν. Τώρα που τα γνώριζε ο Ζούκεμπεργκ δεν ξέρω.<br>Πάντως καλό μου έκανε γιατί δεν χρειαστηκε να ψάξω :trollface:

τις καλυτερες σελιδες μου τις προτεινει το ragequit. απο την χιονατη και τους 7 εικοσαποντους μεχρι την δημοπρασια της τεριδονας του gerald.

Back