Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Grotenfrod
    Grotenfrod reacted to Admiral's post in the thread REPLACED with Like Like.
    Do androids dream of electric sheep? See full article...
  • vlad
    vlad reacted to nitro912gr's post in the thread Grand Theft Auto 6 with Like Like.
    εγώ θα περιμένω να το δώσει ο Σούνης
  • vlad
    νεο τηζε τρειλε για το Dark West. εχω ξαναγραψει γι αυτο (στην ιδια σελιδα πιο πανω κιολας). οκ, δυστυχως προς το παρον εχει μονο wasd...
  • tommas
    tommas reacted to Hellion's post in the thread Football is life... with Mah expectations. Mah expectations..
    Η αμήχανη στιγμή όταν ο όφη έπαιξε πιο επιθετικά από τον Παναθηναϊκό του Ράφα, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει καθαρή ευκαιρία κόντρα...
  • Tolias
    νεο τηζε τρειλε για το Dark West. εχω ξαναγραψει γι αυτο (στην ιδια σελιδα πιο πανω κιολας). οκ, δυστυχως προς το παρον εχει μονο wasd...
  • j_lynx
    j_lynx replied to the thread Grand Theft Auto 6.
    Μπορεί να λέει για το 1
  • The Nameless One
    The Nameless One replied to the thread Kickstarter.
    Εγώ το έδωσα τα 24€. Θυμάμαι ότι μου άρεσε το πρώτο (και ότι πιο κοντα στα πραγματικα Fallout) και θέλω να επιβραβεύσω τους developers...
  • Adhan
  • The Nameless One
    The Nameless One reacted to Hellion's post in the thread Kickstarter with Like Like.
    Ξεκίνησαν κλασικά και οι δημιουργοί του ATOM RPG 2 ένα μικρό kickstarter. Αρκετά χαμηλό το entry level pledge στα 20 δολάρια, αρκετά...
  • Χειρομαλάχτης
    • ss_ed24e706dcd982fb813662ff956cbf219e863d8c.1920x1080.jpg
  • Hellion
    Hellion reacted to soad667's post in the thread Grand Theft Auto 6 with NEVER EVER NEVER EVER.
  • Hellion
    Hellion replied to the thread Football is life....
    Η αμήχανη στιγμή όταν ο όφη έπαιξε πιο επιθετικά από τον Παναθηναϊκό του Ράφα, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει καθαρή ευκαιρία κόντρα...
  • Myrmidonas
    Θα πήγαινα 10 φορές στο σινεμά για ένα τέτοιο αριστούργημα
  • tommas
    tommas reacted to Havanezos's post in the thread Football is life... with Agree Agree.
    Ένα μεγάλο μπράβο στην ΟΦΑΡΑ. Ελπίζω να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και τα λεφτά της Ευρώπης, να ανέβει επίπεδο και του χρόνου να είναι...
  • munkinnousu
    munkinnousu reacted to Havanezos's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Ένα μεγάλο μπράβο στην ΟΦΑΡΑ. Ελπίζω να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και τα λεφτά της Ευρώπης, να ανέβει επίπεδο και του χρόνου να είναι...
Back