Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Adhan
    Είχε γράψει Π.Χ. Π.Π. (προ παιδοκομίας) ο Στέφανος για αυτό @Borracho https://ragequit.gr/reviews/item/white-night-pc-review/ To έχω...
  • Myrmidonas
    Myrmidonas reacted to Admiral's post in the thread Grand Theft Auto 6 with Agree Agree.
    Γι' αυτό και εγώ αγοράζω τα παιχνίδια τους όταν πέσουν κάτω από τα 10 ευρώ. Κάθε μήνα βγαίνουν 20+ παιχνίδια που θέλω αλλά δεν...
  • nitro912gr
    nitro912gr reacted to Admiral's post in the thread Grand Theft Auto 6 with Like Like.
    Γι' αυτό και εγώ αγοράζω τα παιχνίδια τους όταν πέσουν κάτω από τα 10 ευρώ. Κάθε μήνα βγαίνουν 20+ παιχνίδια που θέλω αλλά δεν...
  • nitro912gr
    nitro912gr reacted to Admiral's post in the thread Unreal Engine with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Φαντάζομαι ότι και η ίδια η Epic το έχει ρίξει στο vibe coding, ειδικά μετά τις τελευταίες απολύσεις.
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Unreal Engine.
    Φαντάζομαι ότι και η ίδια η Epic το έχει ρίξει στο vibe coding, ειδικά μετά τις τελευταίες απολύσεις.
  • Chosen Undead
    Τέλος το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse. Remaster port από το Wii. Και αυτό φαίνεται στα animation όπου ο τρόπος που τρέχουν...
  • erevos
    Ο μονος κερδισμενος με βαση τα μακροπροθεσμα του σχεδια, ειναι το κρατος απαρτχαηντ. Εχει καταλαβει πρακτικα το Ν. Λιβανο, θα εδραιωσει...
  • Admiral
    Admiral reacted to nitro912gr's post in the thread Unreal Engine with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    unpoppular opinion ίσως, αλλά στην φάση που είναι πλέον η UE5 και οι απαιτήσεις "του κώλου" που βγάζει με τους αυτοματισμούς της, δε...
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Grand Theft Auto 6.
  • nitro912gr
    nitro912gr replied to the thread Grand Theft Auto 6.
    ε καλά σας κάνουν τότε.
  • nitro912gr
    nitro912gr reacted to soad667's post in the thread Grand Theft Auto 6 with Καλά. Καλά..
    Θα πάει να γαμηθεί η Ρόκσταρ, το μόνο σίγουρο. Όπως είναι επίσης σίγουρο ότι θα το αισθανθούν μέχρι την Ανδρομέδα όταν θα γαμιέται. Θα...
  • Northlander
    Northlander reacted to soad667's post in the thread Grand Theft Auto 6 with Agree Agree.
    Θα πάει να γαμηθεί η Ρόκσταρ, το μόνο σίγουρο. Όπως είναι επίσης σίγουρο ότι θα το αισθανθούν μέχρι την Ανδρομέδα όταν θα γαμιέται. Θα...
  • The Nameless One
    The Nameless One reacted to soad667's post in the thread Grand Theft Auto 6 with Agree Agree.
  • The Nameless One
    The Nameless One reacted to nitro912gr's post in the thread Grand Theft Auto 6 with Agree Agree.
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενδιαφέρει ένα παιχνίδι που σας τρίβουν στα μούτρα ότι είστε πελάτες δεύτερης κατηγορίας... να πάει να...
  • Adhan
    Τέλος το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse. Remaster port από το Wii. Και αυτό φαίνεται στα animation όπου ο τρόπος που τρέχουν...
Back