Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Adhan
    Adhan reacted to Norshgaath's post in the thread Σκληροί Σαν Μέταλλο with Like Like.
    Bonus για να αποφυγω νταμπλποστ :love: Κι αλλο μπονους μονο και μονο για τα L'acoustics A15 στακαρισμενα στο αεροδρομιο σε Array PA...
  • bald_killer
    bald_killer reacted to Borracho's post in the thread Γιουροβίζο. with P.A.N.I.C. P.A.N.I.C..
    H γυναίκα όσο φαίνεται κι ο άντρας όσο αντέχει ρε, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ σε λίγα χρόνια. Κάποτε έλεγα 'Πωπώ 45άρα μιλφάρα βάι βάι...
  • bald_killer
    bald_killer reacted to vlad's post in the thread Γιουροβίζο. with Haha Haha.
    Πες τα ρε Μητσάκο
  • bald_killer
    bald_killer reacted to mits@kos's post in the thread Γιουροβίζο. with Megusta Megusta.
    Με ιντριγκάρατε και ψάχτηκα σχετικά...
  • bald_killer
    bald_killer reacted to Borracho's post in the thread Γιουροβίζο. with Megusta Megusta.
    Eυπειθώς αναφέρω πως χεμ χούμ, ως ευπόληπτος οικογενειάρχης, τίποτις δεν ξέρω απ'αυτά τα αρμεχτικά-σεξουαλικά-τσιμπητοβιολικά. Τυχαίο...
  • bald_killer
    bald_killer reacted to Admiral's post in the thread Grand Theft Auto 6 with Like Like.
    Γι' αυτό και εγώ αγοράζω τα παιχνίδια τους όταν πέσουν κάτω από τα 10 ευρώ. Κάθε μήνα βγαίνουν 20+ παιχνίδια που θέλω αλλά δεν...
  • bald_killer
    Είμαστε νεολαίοι και γουστάρουμε μπύρα με λεμόνι ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
  • bald_killer
    Εγώ πάντως περνάω πάντα καλύτερα μόνος μου. Πείτε με παράξενο, αλλά δεν μπορώ αυτά τα Δημοκρατικά για το που θα πάμε και το θα κάνουμε...
  • vlad
    vlad reacted to munkinnousu's post in the thread Γιουροβίζο. with Haha Haha.
    Θα έλεγα ότι είναι milf > cougar > mature > gilf > (ό,τι γουστάρουν οι necrophiliac, δεν γνωρίζω τον τεχνικό όρο)
  • bald_killer
    Αν μιλάμε για την ίδια συναυλία, θυμάμαι έβρεχε εκείνο το βράδυ και με τον φίλο δεν είχαμε ιδέα που είναι το Ρόδον. Πήγαμε κέντρο και...
  • vlad
    vlad reacted to nitro912gr's post in the thread Γιουροβίζο. with Agree Agree.
    το milf δεν έχει ηλικιακό περιορισμό απλά προϋποθέτει τεκνοποίηση, αλλιώς λέμε για κούγκαρ :P
  • vlad
    vlad reacted to Borracho's post in the thread Γιουροβίζο. with Haha Haha.
    H γυναίκα όσο φαίνεται κι ο άντρας όσο αντέχει ρε, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ σε λίγα χρόνια. Κάποτε έλεγα 'Πωπώ 45άρα μιλφάρα βάι βάι...
  • vlad
    vlad reacted to mits@kos's post in the thread Γιουροβίζο. with Haha Haha.
    Κάπτεν δεν κρίνω, αλλά αν στα 56 κάποια λογίζεται milf, gilf πότε λογίζεται; Είναι το εγγόνι αυστηρό προαπαιτούμενο;
  • bald_killer
    Νίτρειο Χ σχεδόν σε 1-2 σελίδες, μη σπαμάρω μεμονωμένα. Αλλά live and let live. Κι αισθάνομαι ευλογημένος που έζησα το Σάββατο. Υγείες.
  • bald_killer
    Nitrε, έχεις τα δίκια σου αλλά όπως είπα για μένα το πρόβλημα εν τέλει είναι βαθύτατα κοινωνικό που αφαιρεί από το τελικό συναίσθημα...
Back