Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Dim Gian Bot
    Ακριβώς αυτό. Η μισή χαρά είναι η επιλογή των κομματιών και το στησιμο του πι-σι από σενα τον ίδιο. Η άλλη μισή είναι που φτιάχνεις/θα...
  • Borracho
    Παιδιά ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Φινλανδία έχει ΦΠΑ 25.5% πλέον, oι ακροδεξιοί νεοφιλελέδες τρέχουν αφηνιασμένοι στην κυβέρνηση, δε γλιτώνεις τίποτε.
  • Borracho
    Ακριβώς αυτό. Η μισή χαρά είναι η επιλογή των κομματιών και το στησιμο του πι-σι από σενα τον ίδιο. Η άλλη μισή είναι που φτιάχνεις/θα...
  • Borracho
    Borracho replied to the thread GOD OF WAR: RAGNAROK.
    ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό ρε, από σούπερ-γούαου-τί-φάση-τώρα χαρακτήρας, έγινε κομπάρσος δέλτα, αναρωτιέμαι αν ακόμη και πιο φανατικοί της Νορβηγικής...
  • Borracho
    Borracho reacted to maladroid's post in the thread GOD OF WAR: RAGNAROK with Agree Agree.
    Πέρα από όλα τα υπόλοιπα (σωστά) που γράφεις, νόμιζα πως ήμουν από τους λίγους που η φλυαρία του μπαρμπα-Μιμίρ τους χτύπησε στα νεύρα...
  • maladroid
    Κ.κ της διευθύνσεως, πότε θα συμβεί ρηβιού;
  • Adhan
    Adhan reacted to Borracho's post in the thread GOD OF WAR: RAGNAROK with Like Like.
    Μετά από ένα γεμάτο 70ωρο τελείωσα το κυρίως παιχνίδι και μες τη βδομάδα έχω το Valhalla DLC. Ευχάριστο ηύντανο, δεν με άγγιξε όσο το...
  • maladroid
    maladroid replied to the thread GOD OF WAR: RAGNAROK.
    Πέρα από όλα τα υπόλοιπα (σωστά) που γράφεις, νόμιζα πως ήμουν από τους λίγους που η φλυαρία του μπαρμπα-Μιμίρ τους χτύπησε στα νεύρα...
  • maladroid
    maladroid reacted to Borracho's post in the thread GOD OF WAR: RAGNAROK with Agree Agree.
    Μετά από ένα γεμάτο 70ωρο τελείωσα το κυρίως παιχνίδι και μες τη βδομάδα έχω το Valhalla DLC. Ευχάριστο ηύντανο, δεν με άγγιξε όσο το...
  • Adhan
  • ebon page
  • Borracho
    Μέσα ρε παιδί μου, αλλά θέλω να πω 150Ε δεν κάνουν διαφορά στην καπιταλιστική μου δυστοπία, δεν είναι πχ ό,τι γλίτωσα 300-400Ε και είδα...
  • Χειρομαλάχτης
    Γλιτωνεις μανι μανι καπου 150 ευρα για τα windows 11 αυτο το χρησιμοποιω για να απλοποιησω τη κατασταση και να βγαλω μπλιμπλικια οπως...
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Northlander's post in the thread Γιουροβίζο. with Haha Haha.
    Προφητικός.
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Admiral's post in the thread Γιουροβίζο. with Haha Haha.
    Οι ψηφοφόροι δικαίωσαν τον τίτλο του thread, σεβασμός.
Back