Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • tommas
    Προσωπικά και μένα ήταν οριακά δυσάρεστη/κουραστική εμπειρία το last σύστημα που έστησα το 2024 λόγω a(dressable)RGB shenanigans...
  • Borracho
    Εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω κάτσει ποτέ να συναρμολογήσω PC μόνος μου. Είτε το έχω κάνει με παρέα είτε πχ την τελευταία φορά παρήγειλα όλα...
  • Borracho
    Ή και ερπετίσια συμφωνία. 😎
  • Borracho
    Καλά να πάθετε, που διώξατε την Sara!!!!! :p :p :p
  • Borracho
    Borracho reacted to Adhan's post in the thread Γιουροβίζο. with Agree Agree.
    Η Δέλτα ρε είναι κανονική τραγουδίστρια που έχτισε σιγά-σιγά και ταπεινά την καριέρα της. Τη θυμάμαι πίσω αρχές 00's ως φοιτητής που...
  • Borracho
    Borracho reacted to bald_killer's post in the thread Γιουροβίζο. with Love Love.
    Στη Eurovision πάντα υπάρχουν οι συμμετέχοντες "έχω ΔΕΠΥ και κάνω τσίρκο" σαν τον δικό μας, οι "βυζαρούδες όλα έξω", οι γκαλλιτέχνες με...
  • Admiral
    Admiral reacted to Adhan's post in the thread Γιουροβίζο. with Like Like.
    Η Δέλτα ρε είναι κανονική τραγουδίστρια που έχτισε σιγά-σιγά και ταπεινά την καριέρα της. Τη θυμάμαι πίσω αρχές 00's ως φοιτητής που...
  • Admiral
    Admiral reacted to bald_killer's post in the thread Γιουροβίζο. with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Στη Eurovision πάντα υπάρχουν οι συμμετέχοντες "έχω ΔΕΠΥ και κάνω τσίρκο" σαν τον δικό μας, οι "βυζαρούδες όλα έξω", οι γκαλλιτέχνες με...
  • Admiral
    Εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω κάτσει ποτέ να συναρμολογήσω PC μόνος μου. Είτε το έχω κάνει με παρέα είτε πχ την τελευταία φορά παρήγειλα όλα...
  • munkinnousu
    munkinnousu replied to the thread Γιουροβίζο..
    Εγώ είχα πάθει πλάκα με την Ρουμάνα. Μου είχε βγάλει το feed και κάτι βιντεάκια της από τα μουσικά reality που είχε λάβει μέρος και...
  • Adhan
    Adhan reacted to Northlander's post in the thread Γιουροβίζο. with Agree Agree.
    Για μένα Σουηδία έσπερνε σε ρυθμο, θεματολογία, μελωδία. Παρουσίαση έξτρα bonus, ακόμη και αν έκανε το playback ακόμη πιο εμφανές.
  • vlad
    vlad reacted to Borracho's post in the thread Γιουροβίζο. with Like Like.
    Ο κόσμος ανακαλύπτει ξανά τον τροχό. Ο Άνδρας είναι δυνατός και στιβαρός και η γυναίκα έχει Μαστόνγκες γλυκές. Τέλλλλος.
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to Adhan's post in the thread Γιουροβίζο. with Like Like.
  • Northlander
    Northlander replied to the thread Γιουροβίζο..
    Για μένα Σουηδία έσπερνε σε ρυθμο, θεματολογία, μελωδία. Παρουσίαση έξτρα bonus, ακόμη και αν έκανε το playback ακόμη πιο εμφανές.
  • Adhan
    Adhan replied to the thread Γιουροβίζο..
Back