Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Borracho
    Borracho reacted to shredder's post in the thread nVidia GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης. with ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ.
    Ναι ειναι και αυτος πολυ καλος στα pc οπως εγω και βοηθαει ολους οσους ζητανε συμβουλες για αναβαθμιση. Αυτο ειναι το προφιλ του Steam...
  • Adhan
    Μα άμα δε μπορείς να βρεις ανθρώπους να κάνεις έστω το μικρό σου bubble, τι θα κάνεις; Δεν λέω ότι έχω χωθεί, παραμένει αηδιαστική η...
  • Adhan
    Από την στιγμή που τόσοι έχετε φύγει έξω όσοι έχουμε μείνει πίσω αργά ή γρήγορα θα αφομοιωθούμε. Δεν σας λέω να γυρίσετε, καθίστε εκεί...
  • Adhan
    κυριες, κυριοι, αγαπητα παιδγιά, αποψε εχουμε The 7th Guest Remake απ το πουθενά σχεδον. αν και οχι ακριβως, αφου ειναι μια "flat"...
  • Adhan
    Adhan reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
    προφανως με την ανθηση του γιουτιου, ο "gaming journalism" στραφηκε απ το κειμενο στην εικονα. δεν κρινω, εννοειται οτι κι εγω οταν θελω...
  • Adhan
    Επιτελους έμαθα, πού χρησίμευε αυτή η κήλη στα κάγκελα των παραθύρων.
  • Adhan
    λογικο, μ αυτα που βλεπει στις παραλιες κανείς.
  • Adhan
    Adhan replied to the thread Basketball is Life.
    Ισαποστάκιας detected
  • Hellion
    Hellion replied to the thread Basketball is Life.
    Η πούτσα με την βούρτσα, φιλικά. Αλλά δεν είναι της παρούσης, ούτε νομίζω πως πρόκειται να σε πείσω. Εν τω μεταξύ έχει χοντρύνει τόσο...
  • Χειρομαλάχτης
    μικρα νεα σχετικα με το μουντιαλ...
  • Chronomancy
    Chronomancy replied to the thread Basketball is Life.
    Δεν συμφωνώ με τις τακτικές του ΔΠΓ, γενικά είναι ένας λόγος για να μην είσαι ΠΑΟ, αλλά υπήρξαν φάσεις στον πρώτο αγώνα που όμοιες τους...
  • Chronomancy
    Chronomancy replied to the thread Football is life....
    Γι αυτό μετακόμισα μια ώρα πίσω ώστε να βλεπω τα παιχνίδια στην ώρα τους. Βέβαια δεν έχω τηλεόραση αλλά όλο και κάποια μπυραρία θα με...
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to Robin Hood's post in the thread Football is life... with Haha Haha.
    Στηρίζουμε Αγγλία για να δούμε με ποιόν ευφάνταστο τρόπο θα καταφέρουν να αποκλειστούν.
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to mits@kos's post in the thread Football is life... with Στο Kunena δεν θα συνέβαιναν αυτά... Στο Kunena δεν θα συνέβαιναν αυτά....
    Μια χαρά είναι οι ώρες των αγώνων. Δεν κοιμόμαστε έτσι κι αλλιώς, λόγω εντεινόμενης ζέστης πλέον. Και, αν από θαύμα παίξει ύπνος, βαριά...
  • Robin Hood
    Robin Hood reacted to Chronomancy's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Τα μοντέλα δίνουν Ολλανδία.
Back