Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to munkinnousu's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Ήταν καλύτεροι κ στα δύο ματς, ειδικά απέναντι στην Αυστραλία. Χθες το έφαγαν με το καλημέρα κ φάνηκε ότι τους εκνεύρισε.
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Northlander's post in the thread Football is life... with Haha Haha.
    Έτυχε να είμαι ξύπνιος και είδα το πρώτο ημίχρονο. Άξιοι της μοίρας τους, δεν μπορούσαν να συντονιστούν ως ομάδα, τους είχα και για...
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Admiral's post in the thread Football is life... with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Και άλλη ήττα οι τουρκαλάδες. Είχα ακούσει διάφορους σχολιαστές να τους θεωρούν πιθανούς για την έκπληξη του τουρνουά, ίσως το βάρος των...
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to munkinnousu's post in the thread Football is life... with Haha Haha.
  • Tolias
    Tolias reacted to Adhan's post in the thread Φέισπαλμ σταφ with Haha Haha.
    Λαγοκέφαλοι vs Ανεγκέφαλοι, σημειώσατε 1
  • Adhan
    Adhan replied to the thread Φέισπαλμ σταφ.
    Λαγοκέφαλοι vs Ανεγκέφαλοι, σημειώσατε 1
  • The Nameless One
    The Nameless One replied to the thread Football is life....
    Καλα, αυτο το κοκκινη καρτα γιατι εκρυψε το στομα ειναι μια μαλακια και μιση. Σε λιγο θα απαγορευσουν και την επαφη ενω προϋπόθεση για...
  • Χειρομαλάχτης
    Αυτο ανέβασε χθες ο εν ενεργεια υπουργος Αμυνας του Ισραηλ Εχουν ξεφυγει τελειως :mad:
  • Χειρομαλάχτης
    Καλό μελετά και έρχεται
  • Χειρομαλάχτης
    αυτος ο σαιμπαρι του μαροκου νομιζω θα γινει μεγας σκορερ. δεν ειναι μικρος, 25. ωστοσο χτες στο γκολ του μαροκου, σ ενα απ τα ριπλει...
  • The Nameless One
    Αυτο ανέβασε χθες ο εν ενεργεια υπουργος Αμυνας του Ισραηλ Εχουν ξεφυγει τελειως :mad:
    • 1781950097851.png
  • devilride74
    devilride74 reacted to chek2fire's post in the thread arena revisited with Like Like.
    Και το τελευταίο βήμα πριν την ενεργοποίηση είναι το liquid τεστ για διαρροή. Το αφήνεις και τρέχει έτσι ένα 24αωρο.
  • devilride74
    devilride74 reacted to chek2fire's post in the thread arena revisited with Like Like.
    έβαλα και τους σωλήνες Νομίζω για πρώτη προσπάθεια σε hard tubes είμαι μια χαρά. Θα ξεκινήσω asap το πρώτο μέρος έλεγχου για...
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Football is life....
    Άρα αυτό δείχνει πνευματική αδυναμία νομίζω.
  • Admiral
    Admiral reacted to munkinnousu's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Ήταν καλύτεροι κ στα δύο ματς, ειδικά απέναντι στην Αυστραλία. Χθες το έφαγαν με το καλημέρα κ φάνηκε ότι τους εκνεύρισε.
Back