Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Adhan
    στον ηλεκτρικο οταν κοιτας αιθεριο/αξιεραστο κορτσούδι, σε κοιταει πισω, σκεφτεσαι "οκκκκκκκκ, περναει ακομα η μπογια μου δγιάολε..."...
  • Adhan
    Adhan reacted to Northlander's post in the thread Πότε γίνεσαι μπάρμπας; with Μπορατσίστηκα Μπορατσίστηκα.
    Όταν σηκώνεσαι από την καρέκλα αργά και σταθερά και ταυτόχρονα με την εκπνοή σου βγαίνει ένα αβίαστο "οπαλάκια".
  • Adhan
    Adhan reacted to Robin Hood's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Θα το πω πριν τον τελικό. Δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει. Μάλλον η Ισπανία. ΑΛΛΑ. Δεν με νοιάζει, το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτός ο...
  • Adhan
    Adhan reacted to Borracho's post in the thread Die With Your Boots On with Agree Agree.
    Όχι ρε πούστη, καλά όσοι 70αρίζουν, αλλά ο Λορέντζο ήταν σειρά μας παρά ψιλά. Κρίμα για τα παιδιά του που είναι σε δύσκολες ηλικίες.
  • Adhan
    Adhan reacted to Admiral's post in the thread Die With Your Boots On with Agree Agree.
    Που είναι ρε αυτό το κωλοΑΙ να κάνει κάτι χρήσιμο, να βοηθήσει να βρεθούν θεραπείες για να μην πεθαίνουν άνθρωποι τόσο νέοι αντι να...
  • Northlander
    Northlander reacted to Robin Hood's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Θα το πω πριν τον τελικό. Δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει. Μάλλον η Ισπανία. ΑΛΛΑ. Δεν με νοιάζει, το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτός ο...
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to Robin Hood's post in the thread Football is life... with Like Like.
  • Robin Hood
    Robin Hood replied to the thread Football is life....
  • Chronomancy
    Στο χωριό υπάρχουν και μπιτζαμες εξόδου. Είναι αυτή η φόρμα που δεν είναι τόσο χάλια για την πετάξεις αλλά δεν είναι και για πολλά πολλά...
  • Robin Hood
    οχι, θ απαντησω σοβαρα και τεκμηριωμενα, κι οχι με εμόγκι τσακ νίκολσο. υπαρχουν μπιτζαμακια υπνου. καλα, δεν φορω (ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ...
  • Robin Hood
    Υπάρχουν και μπιτζαμάκια εξόδου;;;
  • Robin Hood
    Όταν είσαι ή αισθάνεσαι μεγαλύτερος από τη μάνα του Στίφλερ στο πρώτο Αμέρικαν Πάι.
  • Robin Hood
    οταν (τον χειμωνα ειδικά) βαζεις παρασκευη απογευμα τα μπιτζαμάκια σπιτιου (ακομα μια μπαρμποενδειξη: η λεξη (μ)πιτζαμάκια..) και τα...
  • Robin Hood
    Όταν το YouTube για κάποιον ανεξήγητο σε σένα λόγο σου βγάζει συνέχεια διαφημίσεις για εμφύτευση μαλλιών ή/και στυτική δυσλειτουργία.
  • Robin Hood
    Μπορώ να γράψω εδώ 'Όταν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 20ου αιώνα' και να πάμε όλοι μαζί για προβατίνα/κλέφτικο σε ρεζερβέ ταβέρνα στα...
Back