Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Admiral
    Admiral reacted to Norshgaath's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
  • munkinnousu
    γιατι, αυτα που εχεις διαβασει ως τωρα, σου φαινονται θετικα??
  • Χειρομαλάχτης
    αυτα τα νομοτελειακα, μοιρολατρικα, επικοτραγικα δεν τα καταλαβαινω, σχωρα με. ναι, βρεθηκε εκει, ΕΔΩΣΕ ελπιδα, τον ψηφισανε, τα κανε...
  • Borracho
    Πολύ έτσι αγνά και ιδεολογικά, χωρίς να ξύσουμε πιο κάτω, γιατί δεν θα καταλήξουμε ποτέ πουθενά : Έσκασε ο Τσίπρας, νέος, αριστερή...
  • Borracho
    @Borracho Σπρωχνεται αβερτα απο τους ολιγαρχες, κατι σα το σταρμερ/μακρον/μερτς φαση. Μετα απο αυτον το ξεφτιλα θα εχουμε κανα...
  • Borracho
    Τα σχόλια υπέρ του στα σόσιαλ μίντια και κάτι ποσοστά από πρόθεση ψήφου να τον εμφανίζουν εν μία νυχτί δεύτερη θέση, είναι ο λόγος που η...
  • Borracho
    Eίναι ουσιαστικά Αμερικάνικο παραδοσιακό, το βάζεις όπου θες χωρίς να πλερώνεις δικαιώματα, οπότε έχει σκάσει σε ουκ ολίγα κέημς. Και...
  • Χειρομαλάχτης
    μπορατσό, σε καποια αλλη ζωη, πανω στα συνεφακια, η πχιο πιθανο, κατω στα καζανια της κολασεως, θα μου εξηγησεις ποια ακριβως ειναι αυτη...
  • Borracho
    Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θυμάμαι κανένα μουσικό γρίφο που να με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ή να χρειάστηκα τις γνώσεις μου στην τεχνική της...
  • eternal champion
    Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θυμάμαι κανένα μουσικό γρίφο που να με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ή να χρειάστηκα τις γνώσεις μου στην τεχνική της...
  • eternal champion
    Από τα μεγάλα φάουλ του Δασκάλου-Μύστη Τσουρινάκη, ο τρόμος και η αρνητική προκατάληψη που δημιουργήσε γύρω από τους 'περιβόητους...
  • eternal champion
    Δεν ξέρω καν αν θα είναι καλά, απλά επειδή μου αρέσουν τα cyberpunk, scifi noir σκηνικά τα σημειώνω. Αν κάποτε τα τερματίσω θα επανέλθω...
  • bald_killer
    Είναι κύκλος. Γεννιέσαι, θαυμάζεις το μπαμπά. Γίνεσαι έφηβος, λες σκατά στα μούτρα του μπαμπά, άχρηστος. Νέος επαναστατείς. Στα τριάντα...
  • bald_killer
    Τα σχόλια υπέρ του στα σόσιαλ μίντια και κάτι ποσοστά από πρόθεση ψήφου να τον εμφανίζουν εν μία νυχτί δεύτερη θέση, είναι ο λόγος που η...
  • bald_killer
    Είναι φανταστικό πάντως που αντί να κρύβεται στην Αργεντινή με άλλο επώνυμο, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ο Πινόκιο. Δηλαδή τώρα, χθες...
Back