Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Borracho
    Κοινως, αλλος ενα ανιδεος που προσγειωθηκε χθες στη Γη. Να κανει ομαδα με τον Βαρουφακη που δεν περιμενε τετοια συμπεριφορα απο την ΕΕ...
  • Borracho
    Δυστυχώς τείνω στην απαισιόδοξη άποψη ότι του έχει ανοίξει η όρεξη αλλά ακόμα και έτσι με την σημερινή κυβέρνηση είναι η πρώτη φορά που...
  • bald_killer
    Ναι, σαφώς, εννοείται. Και με ξυρισμένο κεφάλι, γλομπος να γυαλίζει. Τώρα αν σε πει κανείς κάτι πες είσαι πορνοσταρ από Γερμανία.
  • bald_killer
    Ψησου να τυπώσουμε μπλουζάκια Ειμαι μπάρμπας και γράφω ragequit
  • bald_killer
    Το να ακούει κανείς sabaton ειναι ήδη αφορμή για να φάει ξύλο. Εγώ για sava κ epica πάω, πως μας κατσικώθηκαν οι άμπαλοι δεν ξέρω...
  • Eaglos
    Μετρημενοι στα δαχτυλα τους ενος χεριου αυτοι που ανεξαρτητοποιηθηκαν οταν εφερε τα μνημονια ο αλεξης. Οι υπολοιποι του Λαφαζανη το...
  • Adhan
    εξαιρετικος. εχω παρακολουθησει στο νετ καμποσο απ τον πολεμο περι νολανικης οδυσσειας. ιμχο, ο νολαν εχει κανει αρκετα λαθη. - το...
  • Adhan
    Δυστυχώς τείνω στην απαισιόδοξη άποψη ότι του έχει ανοίξει η όρεξη αλλά ακόμα και έτσι με την σημερινή κυβέρνηση είναι η πρώτη φορά που...
  • bald_killer
    Αυτοί δεν ήταν που σηκώθηκαν κι έφυγαν πρώτοι πρώτοι όταν είδαν την 180 μοιρών στροφή του Αλ6? Αν είχε... τσίπα πάνω του θα έκανε αυτό...
  • Adhan
    Αυτό που θα αναγνωρίσω στον Τσίπρα, και μπορεί να κάνω λάθος γιατί μιλάω για καθαρά προσωπική αίσθηση, είναι ότι δεν ήθελε να κοροϊδέψει...
  • Adhan
    Εχει ανεβει το επιπεδο δυσκολιας παντως. Ψαχνεις μη συστημικο, να μην εχει στηριξει μνημονια και TINA, να μην εχει κανει κωλοτουμπες...
  • Robin Hood
    Κοινως, αλλος ενα ανιδεος που προσγειωθηκε χθες στη Γη. Να κανει ομαδα με τον Βαρουφακη που δεν περιμενε τετοια συμπεριφορα απο την ΕΕ...
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Chronomancy's post in the thread Die With Your Boots On with ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ.
    Σίγουρα μπαρμπάδια
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Northlander's post in the thread Die With Your Boots On with Like Like.
    Υπάρχουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα projects στο πανεπιστήμιο (κοινοπραξία με το NHS) για το πώς τροφοδοτείς το μοντέλο με δεδομένα για να...
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Myrmidonas's post in the thread Die With Your Boots On with Sad Sad.
    Έχουν φανεί ήδη οι χρήσεις τους, ασφαλιστικές με ai βρίσκουν προβλήματα πριν εμφανιστούν συμπτώματα και σε κόβουν την ασφάλεια. Οπότε...
Back