LATEST NEWS

Dragon Age III με επιρροές από… Skyrim

H Bioware δέχθηκε σφοδρή κριτική για το ελεεινό επίπεδο παραγωγής του Dragon Age 2. Οι οπαδοί της σειράς αντέδρασαν έντονα και δυναμικά, βομβαρδίζοντας τα επίσημα forums της εταιρίας με διαμαρτυρίες. Η σειρά φάνηκε να χάνει εντελώς το momentum που είχε αποκτήσει με το Origins, ενώ ούτε τα DLC κατάφεραν να αναστρέψουν το κλίμα απαξίωσης και την κλονισμένη εμπιστοσύνη του κοινού στις ικανότητες της (πάλαι ποτέ;) κραταιάς καναδικής εταιρίας.

Αντιμέτωπη με αυτή τη δύσκολη κατάσταση, η Bioware ξεκίνησε την ανάπτυξη του Dragon Age III: Inquisition ψάχνοντας τον τρόπο να εξιλεωθεί. Φυσιολογικά, το βλέμμα της έπεσε στο Skyrim και στην τρομερή εμπορική του επιτυχία. Το στέλεχος της Bioware Aaron Flynn δήλωσε, μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό Game Informer, πως είναι αδύνατο να αγνοήσει κανείς την επιτυχία ενός παιχνιδιού όπως το Skyrim και να μη μελετήσει προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του.

Θα πρέπει επομένως να περιμένουμε ένα open-world Dragon Age III, κατάργηση της ύπαρξης party και οπτική πρώτου προσώπου; Μάλλον είναι νωρίς για τέτοια συμπεράσματα, με δεδομένο οτι η κυκλοφορία του παιχνιδιού υπολογίζεται για το 2014.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

14 Comments

  1. Ψαχνουν ποιοτητα και την βρηκαν στο Skyrim? Κατι τετοιες ειδησεις με κανουν να νιωθω σιγουρος πως τα The Witcher 3 και Cyberpunk 2077 θα ειναι οι ξεκαθαροι πρωταθλητες στα μεγαλης παραγωγης Action RPG. Αστο Bioware, τοχασες. Ναναι καλα η ΕΑ.

  2. Ψαχνουν ποιοτητα και την βρηκαν στο Skyrim? Κατι τετοιες ειδησεις με κανουν να νιωθω σιγουρος πως τα The Witcher 3 και Cyberpunk 2077 θα ειναι οι ξεκαθαροι πρωταθλητες στα μεγαλης παραγωγης Action RPG. Αστο Bioware, τοχασες. Ναναι καλα η ΕΑ.

  3. Ser, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες στο τέλος. Να ‘ναι καλά ή ΕΑ, που κυριολεκτικά γ…σε το franchise. Το ένα προσωπικά μου άρεσε πολύ, αλλά το 2 ούτε καν το έπαιξα… Το να καταφέρουν το 3 να μοιάζει με το Skyrim δε θα είναι αυτό που οι περισσότεροι γουστάραμε στο 1. Προφανώς, άλλη μια φορά προσπαθούν να βγάλουν, απλά, πολλά χρήματα. Οι γνωστικοί δε θα την πατήσουν όμως, πιστεύω.

  4. Ser, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες στο τέλος. Να ‘ναι καλά ή ΕΑ, που κυριολεκτικά γ…σε το franchise. Το ένα προσωπικά μου άρεσε πολύ, αλλά το 2 ούτε καν το έπαιξα… Το να καταφέρουν το 3 να μοιάζει με το Skyrim δε θα είναι αυτό που οι περισσότεροι γουστάραμε στο 1. Προφανώς, άλλη μια φορά προσπαθούν να βγάλουν, απλά, πολλά χρήματα. Οι γνωστικοί δε θα την πατήσουν όμως, πιστεύω.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL