LATEST NEWS

Final Fantasy XV έρχεται στα PC

Σήμερα κατά την παρουσίαση της nVidia κατά τη διάρκεια της Gamescom ήρθε η πολυαναμενόμενη επιβεβαίωση. To Final Fantasy XV έρχεται αρχές του 2018 σε Steam, Windows 10 και Origin.

Για το PC port έχουν επιβεβαιωθεί η υποστήριξη 4Κ textures, realistic turf, advanced hair simulation, combustible fluid, fire and smoke simulation, advanced shadow alogrithmns, high quality ambient occlusion, Ansel screenshots.

Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση περίμεναν πως και πως οι φίλοι τις σειράς, η οποία φέτος γιορτάζει και τα 30 της χρόνια. Πλέον μόνο τρεις τίτλοι λείπουν από τη βασική σειρά (Ι, ΙΙ και XII), οι υπόλοιπα βρήκαν το δρόμο τους στα PC έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

Σας αφήνουμε με το άκρως εντυπωσιακό trailer

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

3 Comments

  1. Θα παιχτεί σίγουρα, αν και δεν συγκαταλέγεται στα καλύτερα της σειράς, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει βέβαια.

    Αλλά 170GB ελεύθερα στο σκληρό δίσκο, όπως εικάζεται (”https://www.pcgamesn.com/final-fantasy-xv/final-fantasy-xv-pc-port”), είναι τουλάχιστον αστείο. Ελπίζω να υπάρχει επιλογή να μην γίνονται download τα 4k textures…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL