LATEST NEWS

O Valentino Rossi αποκτά το δικό του video game

Πολλά άλλα sports έχουν εκδώσει επίσημα παιχνίδια, τιμώντας τους μεγαλύτερους stars που έχουν περάσει απ’ αυτά. Ο Valentino Rossi σίγουρα ταιριάζει σ’ αυτή την περιγραφή όσον αφορά το MotoGP“. Τάδη έφη Pau Serracanta, διευθυντής της Dorna Sports, της εταιρείας που διεξάγει το σπουδαιότερο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών πίστας στο κόσμο. Κι εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.

Μπορεί ο “γιατρός” να μη κατάφερε -ελέω Marc Marquez- να προσθέσει φέτος ένα ακόμη πρωτάθλημα στην καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία του μηχανοκίνητου sport, αυτό όμως δεν εμπόδισε την ιταλική Milestone να συνάψει συμφωνία με τη Dorna Sports, με σκοπό την κυκλοφορία ενός video game που θα περιέχει όχι μόνο όλα τα στάδια της καριέρας του προικισμένου αναβάτη στο MotoGP, αλλά και στιγμές από άλλου είδους αγώνες στους οποίους έχει κατά καιρούς συμμετάσχει ο “Vale” (rally, flat track). Την ίδια στιγμή θα περιέχει ολόκληρο το roster του MotoGP για την περίοδο 2016, καθιστώντας ξεκάθαρο ότι θ’ αντικαταστήσει το ομώνυμο video game του οποίου τα δικαιώματα επίσης ανήκουν στη Milestone.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016. Ας ελπίσουμε τ’ αποτέλεσμα της δουλειάς της Milestone να σταθεί αντάξιο της φήμης του πολύ μεγάλου αυτού αθλητή που ακούει στ’ όνομα Valentino Rossi.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL