LATEST NEWS

[UPDATED] The Crew από τη Ubisoft

UPDATE 2: Νέο trailer που τονίζονται τα social χαρακτηριστικά του τίτλου:

 

UPDATE 1: Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το The Crew θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο, χωρίς πάντως να αναφερθεί ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Την ανακοίνωση συνόδεψε το σχετικό trailer:

Λίγο τα τελευταία Need for Speed δε θυμίζει; Αξίζει να αναφερθεί όμως ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει microtransactions για την αγορά εξαρτημάτων που θα βελτιώνουν τις επιδόσεις των αυτοκινήτων. Η Ubisoft έσπευσε να διευκρινήσει ότι τα εξαρτήματα αυτά απλά θα ξεκλειδώνουν γρηγορότερα για όποιον το επιθυμεί και οποιοσδήποτε θα μπορεί να τα αποκτήσει με το ingame νόμισμα του παιχνιδιού, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν pay2win καταστάσεις. Για να δούμε…

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Η Ubisoft ανακοίνωσε την ύπαρξη του The Crew, ενός online racing παιχνιδιού που δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και αναμένεται να εμφανιστεί στις αρχές του 2014. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε open-world περιβάλλον και θα περιλαμβάνει μια πληθώρα από αποστολές και challenges που θα μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνοι σας ή με παρέα. Φυσικά θα υπάρχει μια αξιοσημείωτη ποικιλία οχημάτων με δυνατότητα παραμετροποίησης τους ανάλογα με την οδηγική συμπεριφορά που προτιμάτε.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer, καθώς και ένα gameplay commentary που δημοσιοποίησε η Ubisoft παρακάτω:

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL