LATEST NEWS

Νέα καθυστέρηση για το Southpark: Stick Of Truth

Update: Για τις 4 Μαρτίου 2014 μετατίθεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Southpark: The Stick Of Truth, σπέρνοντας τρόμο και απόγνωση στις τρυφερές μας καρδιές. Μετά τις μεγάλες αναβολές των Watch_Dogs και The Crew, άλλος ένας τίτλος της Ubisoft βγαίνει για πολλοστή φορά εκτός προγράμματος. Φυσικά, αυτό που μας απασχολεί είναι η τελική ποιότητα του τίτλου. Κάλλιο αργότερα και το Southpark που αξίζουμε, παρά να το κλαίμε κάτω απ’το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Το video που ακολουθεί είναι επίσης καινούριο και δείχνει επτά λεπτά κανονικού gameplay :

Αρχική Είδηση: Το South Park: The Stick of Truth της Obsidian Entertainment ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα RPG των τελευταίων ετών της τρέχουσας χρονιάς, του οποίου τα ίχνη σχεδόν χάθηκαν μετά τη χρεοκοπία της THQ και την πώληση των franchises της σε τρίτους.

Η Ubisoft, η οποία απέκτησε τα δικαιώματα του συγκεκριμένου τίτλου, απόφασισε να λύσει τη σιωπή της και να ανακοινώσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας τη 13η Δεκεμβρίου του 2013. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, προς το παρόν η ημερομηνία αυτή ισχύει μόνο για τις εκδόσεις X360 και Playstation 3, ενώ για την PC έκδοση θα υπάρξουν ανακοινώσεις αργότερα (δεν μας εκπλήσσεις Ubisoft).

Εώς ότου μάθουμε νεότερα, απολαύστε το νέο trailer και σταυρώστε τα δάκτυλά σας η Obsidian να μας παραδώσει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

7 Comments

  1. Κάπως απίθανο αυτό που λες, έτσι κι αλλιώς μέχρι το Μάρτη του ’14, έχουμε μέλλον. Πάντως δεν προσφέρει και τίποτε φοβερό, το κουκλάκι Κάρτμαν το αγοράζεις και ξέχωρα και ο πλαστικός χάρτης δεν αξίζει τα παραπάνω 20-30 ευρά, όσο και να το αγαπάς το θέμα. Τα DLC-ια έτσι κι αλλιώς θα βγουν στο σφυρί του Στήμ αργά ή γρήγορα!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL