LATEST NEWS

“The Detail”, ένα νέο point ‘n’ click adventure game

Ξεκινώντας από το πλέον σύνηθες που συναντάμε εσχάτως στη συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών, ναι, έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη episodic adventure game.

Αποτελεί δημιουργία της εταιρείας Rival Games και σύμφωνα με τα στελέχη της, είναι επηρρεασμένο από την τηλεοπτική σειρά “The Wire”, τις νουβέλες “The watchmen” αλλά και το gameplay του “The Walking Dead” της Telltale, όπου οι αποφάσεις του παίκτη παίζουν ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας είναι δύο: ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ο οποίος έχει απογοητευτεί από τη γραφειοκρατία του συστήματος δικαιοσύνης και ένας πρώην πληροφοριοδότης της αστυνομίας, που έχει να ξεπληρώσει χρέη και να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος του. Το “The Detail” θα μας έρθει σε πέντε επεισόδια, με καθένα να έχει διάρκεια περί τις 2-3 ώρες. Τα γραφικά, αλλά και η γενικότερη αισθητική που μαρτυρά το πρώτο trailer που είδε το φως της δημοσιότητας

μας προϊδεάζουν για μία ενδιαφέρουσα και, αν μη τι άλλο, συμπαθητική προσπάθεια, οπότε και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό στο εγγύς μέλλον…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL