What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Mε την ευκαιρία που μου πρόσφερε το τριήμερο μπήκα επιτέλους στον κόσμο του Dead Space 3 για το οποίο έψαχνα την κατάλληλη στιγμή ωστε να αφοσιωθώ πλήρως, επιφυλακτικός στην αρχή καθώς πολλά ακούγονταν για το πόσο shooter έγινε το παιχνίδι, πόσο έχασε το survival horror στοιχείο του, τα παράπονα για το co-op, μέχρι και πόσο casual(...) έγινε κλπ μπορώ να πω, ως φανατικός φίλος των DS, οτι δεν με απογοήτευσε καθόλου, έχω κλείσει πάνω απο 10 ώρες στο παιχνίδι (αν δεν κάνω λάθος είμαι στο κεφ.14) και μπορεί να μην έχει τους κλειστοφοβικούς χώρους του διαστημοπλοίου ishimura απο το πρώτο μέρος η την αγωνία (στην αρχή τουλάχιστον) απο το DS2 αλλα σε καμμιά περίπτωση δεν είναι κατώτερο των περιστάσεων και κρατάει τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τα προηγούμενα DS, οι λιγοστές ως τώρα μάχες με ανθρώπινους αντιπάλους ταιριάζουν με την ιστορία, ενω το οτι μέρος του παιχνιδιού εξελίσσεται σε πλανήτη με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί ανοιχτοί χώροι δεν θα έλεγα οτι χαλάνε την ατμόσφαιρα που τόσο αγαπήσαμε, σίγουρα έχει τα σκοτεινά και γεμάτα ένταση σημεία του ενω παίζοντας το solo μου έδωσε τις δόσεις μοναξιάς οπου χρειάζονται τα παιχνίδια αυτου του είδους, δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για να αποφύγω τυχόν spoiler αλλα ξαναλέω οτι ως φίλος των DS μέχρι στιγμής τουλάχιστον εχω μείνει ικανοποιημένος, τωρα αν αργότερα μπαίνεις σε κανα... titan και αρχίζεις να θερίζεις necromorph θα επιστρέψω και την καθιερωμένη πυρά <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Όσοι σκέφτεστε να πάρετε το one finger death punch MH TO KANETE! θα κολλήσετε και δε θα ξέρετε γιατί. Απίστευτα έξυπνα στημένο παιχνίδι. Tόσο απλό gameplay και εθιστικό που σε κάνει να αναρωτιέσαι πως και δε το σκέφτηκε κανείς τόσο καιρό.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Έβγαλα το 3ο κεφάλαιο του Witcher σήμερα. Μου έκανε κάτι νούμερα το παιχνίδι (crash to desktop) αλλά εικάζω ότι γινόντουσαν από ζόρι στην κάρτα γραφικών. Τέσπα, τέλος καλό, αλλά έκανα μια μαλακία. Ξέχασα να πάρω ένα μοναδικό συστατικό, και πρέπει να ξαναβγάλω την τελευταία μάχη :whistle:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Κυρίως με τον Μπέμπη (οσονούπω Γιάννη). Κορυφαίο gameplay.

Στα διαλείμματα, τερμάτισα το Borderlands και ξεκίνησα στα καπάκια το 2. Επίσης βρίσκομαι κοντά στον τερματισμό τού Mark of the Ninja.

Και θα είχα τερματίσει και το Dawn of War II, αν μου το επέτρεπε η ψυχαναγκαστική ιδιοσυγκρασία μου. Γιατί? Απλά, δεν ήξερα ότι τα side quests, εμφανίζονται συνέχεια. Και μην γνωρίζοντας αυτό, πρώτα ήθελα να τελειώνω με αυτά και μετά να περάσω στην τελευταία αποστολή. Αλλά αυτά ΔΕΝ τελειώνουν.
 

theios jara

Gelatinous Cube
Joined
Dec 11, 2012
Messages
129
εχω ξεκινησει τo assasins creed 2 κι εχω βαλει να κατεβαινει (στο γιουπλεη) το ρεβελεσιονς. μεχρι στιγμης με το 2 και το μπραδερχουντ, ειμαι ικανοποιημενος.
και ειχα παρατησει την σειρα στο 1 γιατι δεν μου αρεσε γενικα, σε αντιθεση με το σεναριο και το σετινγκ που γουσταρα.
επισης εχω ξεκινησει το αμνησια και εχω να πω οτι ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που εχω φοβηθει.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Mars: War logs έλαβε τέλος! Βλέποντας πόσα κατάφερε η spiders με το περιορισμένο budget που είχε δε μπορώ παρά να περιμένω την κυκλοφορία του bound by flame με μεγάλο ενδιαφέρον :worship:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,792
Τέλος κι εγώ στο Unreal 2. Πιο streamlined από το πρώτο αλλά πολύ καλύτερο απ΄ότι περίμενα. Οι τελευταίες ώρες και το φινάλε (όπως και στο πρώτο) δεν απογοητεύουν. Άσε ρε Epic τα all your cover belong to us για τους κονσολαλάκηδες καζούλς και βγάλε ένα Unreal 3 στην UE 4 να τρελαθούμε! :woohoo: :woohoo: :woohoo:
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Πες τα Adhan! Τολμώ να βάλω τα Unreal πλάϊ στα μεγαθήρια του παρελθόντος (Doom, Quake 1-2, Blood κτλ.) <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Είπα να κάνω ένα μπουρδελοsave στο DAO, με bisexual dwarf fighter, αλλά δε τραβάει. Πολύ απλοϊκά τα quests. Εκεί που νομίζεις ότι θα έχει λίγο μυστήριο και ψάξιμο στο Haven (σε φάση Witcher), όλα σου τα φέρνει στο πιάτο το game.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Δηλαδή χειρότερο και από το 1ο Witcher σου φάνηκε; Κρίμα, θυμάμαι που βλέπαμε τις διαφημίσεις και σκούζαμε από την χαρά μας που η Bioware <i><u>θα έβγαζε το νέο Baldur's Gate </u></i>, αλλά εμείς μείναμε με την όρεξη, και οι Πολωνοί ξεπέρασαν τον δάσκαλο τους.
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
810
Τελείωσα το Jazzpunk, και δηλώνω ευθαρσώς. Πρόκειται για μια εγκεφαλική έκρηξη!
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Ξεκίνησα το Bioshock Infinite.

Με κίνδυνο να γίνω γραφικός, θα παραπονεθώ για ακόμη μια φορά για την απουσία καλής μεθόδου Anti-Aliasing μιας και το παιχνίδι έχει μόνο FXAA. Υπάρχει κάποιος λόγος που τα νέα παιχνίδια δεν χρησιμοποιούν MSAA? Έχω πολύ καιρό να δώ παιχνίδι που να χρησιμοποιεί MSAA. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο απαραίτητο σε fullhd.

Πέρα απο αυτό, μου αρέσει πάρα πολύ το setting και το gameplay. θέλω να δω αν ο Ινφαμους είχε δίκιο που έκραζε την Elizabeth και τον τρόπο που εξελίσσεται η δράση ("η Ελιζαμπεθ είναι άτρωτη, σου δίνει άπειρα αντικείμενα,όλο το παιχνίδι είναι μια escort mission" κτλ).
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
να υπενθυμισω το παραπονο μου....

δυο λεξεις: 'drama queen'

απο ενα σημειο και μετα, αγανακτησα.. αν ηταν real life, θα την εριχνα μια κλωτσια, για παει συστημενη για το θερμαϊκο.
μονο σημειο που σιγουρα ειναι στα θετικα για μενα, ειναι το φιναλε, που ξεφευγει απο τα συνηθησμενα φιναλε για video games...

Οδυσσεα, η αποψη μου δεν αλλαξε ακομα για το παιχνιδι, οποτε περιμενω την δικη σου γνωμη!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619


vtheofilis wrote:
Δηλαδή χειρότερο και από το 1ο Witcher σου φάνηκε; Κρίμα, θυμάμαι που βλέπαμε τις διαφημίσεις και σκούζαμε από την χαρά μας που η Bioware <i><u>θα έβγαζε το νέο Baldur's Gate </u></i>, αλλά εμείς μείναμε με την όρεξη, και οι Πολωνοί ξεπέρασαν τον δάσκαλο τους.</blockquote>
Στο χαλαρό χειρότερο από το Witcher. Το μόνο που είναι καλύτερο είναι οι ομαδικές μάχες που θέλουν τακτική. Κατά τα άλλα ακόμα και αν φαίνεται ότι υπάρχει μυστήριο, το παιχνίδι σου δίνει τη λύση πολύ εύκολα.

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,792
Καλά εννοείται καλύτερο. Δε λέω τίμια προσπάθεια το DA:O και καλό gameplay (κυρίως το σύστημα μάχης), αλλά η διαφορά σε ποιότητα γραφής, χαρακτήρες, ιστορία και κόσμο-lore είναι χαλαρά υπέρ του Witcher.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Συμπαθητικό το DA: O. Άνετα βρίσκουμε 5-6 rpg ανώτερα όμως.

Anyway, αφού έχω τερματίσει πλέον το Dawn of War II, συνεχίζω στο Chaos Rising. Και φυσικά δεν πρόκειται με τίποτα να παραστρατήσουμε και ας είναι οι πειρασμοί αμέτρητοι.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Αυτή την περίοδο απέχω από τα παιχνίδια λόγω ανωτέρας βίας.
Παρόλα αυτά όταν μπορώ ξεκλέβω χρόνο για να παίξω The Ragequit Effect, ένα καινούριο freeware σε beta φάση, με τον δημιουργό του σε άμεση επικοινωνία με την κοινότητα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Παράλληλα ρίχνω και κάνα γύρο Conquest στο SW Battlefront 2, στις πίστες που βγαίνει ήρωας ο Obi-Wan αποκλειστικά. Αδυναμίες είναι αυτές. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Εβαλα χθές στη δουλειά το UnEpic και κόλλησα. Εχει πλάκα παιδιά, δοκιμάστε άφοβα.
Παράλληλα ασχολούμαι και με το expansion του Xcom, Enemy Within που απλά τα σπάει! Μόνο οι νέοι χάρτες-πίστες που διαθέτει δίνουν replayability almost to infinity...
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
Έχω σκαλώσει με online καταστάσεις.. Εκεί που πάντα έπαιζα single player ξαφνικά να σου τα Borderlands (μετά το πρώτο κατ' ευθείαν στο δεύτερο) και να σου και το Battlefield 4!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μέσα από θύελλες και μπογάζια καταραμένων αληθινοκοσμίτικων υποχρέωσεων, λογαριάζω να τελειώσω το καραγουστόζικο Stick of Truth αυτή την εβδομάδα και να συνεχίσω το επικό μου κουέστ για 100% στο Black Flag. Ίσως πρέπει να γράψω μια Καντίνα μόνο για τον βαθύ νοσηρό μου εθισμό στο υπέροχο αυτό παιχνίδι και το πόσο διαφέρει από την παραδοσιακή ΑC εμπειρία <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom