Adhan wrote:
Tsok wrote:
Adhan wrote:
Βρίσκομαι στην αρχή του Sacred Underworld.</blockquote>
Έλα ρε φίλε! Το αγαπημένο μου παιχνίδι. Άπειρες ώρες καψίματος. Άπειρες όμως! Πω πω με τρέλανες τώρα! Πρέπει να το ξανα παίξω!
Τι χαρακτήρα παίζεις τώρα;</blockquote>
Dwarf με axe-shield παίζω (tank κοινώς). Μιας και σε πέτυχα, μια ερώτηση: είναι φυσιολογικό που έβγαλα το main campaign (ancaria) σε περίπου 100 ώρες, lvl 86 και μου έγραφε ότι έχω "30,66% world explored"!!? Τι διαόλο, αφου εχω ανοίξει πάνω από 80% του χάρτη και έμπαινα παντού (σπίτια, σπηλιές, portals κτλ.)</blockquote>
Ναι είναι φυσιολογικό. Πρώτη φορά το παίζεις; Το είχες παίξει παλιότερα;
Αν ενδιαφέρεσαι για το "world explored" σου συνιστώ τα εξής:
1. Να βρεις item(s) με το στατ "Enemies die on sight: +XX%" (με αυτό αντίπαλοι low level θα πεθαίνουν μόνο που θα σε βλέπουν, όσο πιο πολύ το % τόσο και η απόσταση που θα έχει επίδραση γύρω σου) ώστε να μην σε πρίζουν.
2. Κάνε τα quests. Όλα όμως. Κάποια βοηθούν πολύ. Υπάρχουν quests που παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο να μαξάρεις το % σου.
3. Χρησιμοποίησε το Tab. Θα σε βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ στο exploring.
4. Πήγαινε στις άκρες, τέρμα τέρμα. Δηλαδή μην βλέπεις ένα ποτάμι και λες δε πάει πιο πέρα. Περπάτα στις όχθες ώστε να εξερευνάς έστω και αυτό το λίγο πέρα από την όχθη (με τη χρήση του tab θα δεις ότι ξεμαυρίζεις χάρτη έτσι).
5. Καλύτεροι χαρακτήρες για exploring είναι το Dark Elf και η Deamon γιατί έχουν κάποια skills και με αυτά μπορούν να πάνε σε κάποια μέρη που δε μπορεί να πάει κανένας (π.χ. Dark elf έχει ένα skill που κάνει άλμα). Μην φανταστείς τεράστιες εκτάσεις, μιλάμε για νησίδες κλπ αλλά ακόμα και αυτά μετράνε.
6. Βρες ένα γρήγορο άλογο (220 speed)
Ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred:World_Discovered_Guide
Αν και με μια γρήγορη ματιά έχει πάνω κάτω αυτά που σου είπα συν κανά δυο τρία κολπάκια ακόμα!
Αυτά...