What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
[quote quote=519689]Σήμερα ξεκινάει το roller coaster αναμνήσεων στο The Legend Of Zelda: Link’s Awakening 2019 Remake. I’m a happy man!

[/quote]

όποτε μπορείς πες και εντυπώσεις από το remake :)
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Το διαμάντι που περιμέναμε αδερφέ. Ανόθευτο, αγέραστο, αξεπέραστο. Εμπειρία ζωής, από τις λίγες που κρατάνε το παιδί μέσα μας ζωντάνο. Ή που το ξυπνάνε από το λήθαργο.

 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,158
έχει σειρά το links awakening στο switch αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσω το fire emblem. Αν και είναι ένα κλασικό setting rpg Ιαπωνικής σχολής δεν το περίμενα τόσο καλό. Δλδ οι μάχες του αλλά και το story του είναι φοβερά. Ιδίως μου αρέσει αυτό που όποια πλευρά και να διαλέξεις ξέρεις ότι είναι το ίδιο παρανοική με τους υπόλοιπους, δεν υπάρχει καλό η κακό.

Τώρα στο pc συνεχίζω να τρώω ξύλο στο soulcaliber, να σπάω αμάξια στο dirt 2 ενώ έχω προχωρήσει αρκετά το Mutant Year Zero. Αν και σαδιστικά δύσκολο στην αρχή μετά αν αναπτύξεις τους χαρακτήρες σου γίνετε αρκετά ποιο εύκολο.

Εχω ξεκινήσει και το the council που δείχνει φοβερός τίτλος με αρκετά πρωτότυπες ιδέες.

Παράλληλα παίζω tomb raider, gear 5 και Kingdom Come. Θα μου πεις πότε προλαβαίνω? Απλά δεν προλαβαίνω :p
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Ωραία όταν μπορέσω θα το πάρω. Για την ώρα περνάω και εγω τον χρόνο μου συνεχίζοντας το fire emblem και το Dishonored.
Check2fire αν μπορείς να βρεις να παίξεις και άλλα fire emblem games να το κάνεις. Πολύ καλή σειρά που για καιρό δεν είχε την ανταπόκριση που της άξιζε.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Παίζοντας (σε επανάληψη) to Witcher 1 αυτόν τον καιρό, έπεσα πάνω σε μια απίστευτη ατάκα στο Chapter 3!

Background: Η σύζυγος ενός Merchant δουλεύει στο παλάτι και ακούει κουτσομπολιά για διάφορους διάσημους. Αφού ο Geralt ρωτήσει για άλλους, μετά...

Geralt (προς τον Merchant): Anything about me?

Merchant: They say you are as likely to whip out your sword, as to whip out your ... ! A master at both arts!

Απίστευτο, εντάξει!

Η καλύτερη τριλογία της εποχής μας (μετά το 2000). Και ακολουθούν τα Mass Effects.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Λίγο πριν παρασυρθώ από τον  Omen και αρχίσω Tarkov, είπα να πιάσω κάτι από τα πολύ παλιά, μπας και πάω για το 100%. X-Com Enemy Within λοιπόν, με μπόλικο καφέ και υπομονή. Το classic+ironman run βγήκε μετά από πολλές ώρες, σειρά σιγά σιγά του impossible difficulty (πιθανότατα χωρίς το ironman mode, γιατί και ο μαζοχισμός έχει τα όριά του). Επίσης θα πρέπει να βρω κάποιον που να έχει το multiplayer cheevo "Bubonic" για να βοηθήσει. Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα και έχει όρεξη, ας με ενημερώσει, να αποφύγω τα posts στο steam community.



In other news, χαζοπαίζω Horus Heresy: Legions, for the Emperor of Mankind :p
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,716
Εκτός από τις σταθερές: Διάφορα adventures (πριν λίγο καιρό τελείωσα το the pillars of the earth) και διάφορα άλλα παιχνίδια που μπορώ κυρίως να τα παίζω σε μη τακτικό επίπεδο (αντί πασιεντζας).

Ένα ενδιαφέρον που δοκιμάζω αυτές τις μέρες: the final station.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Επιτέλους το Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Άψογο.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Στη τεταρτη ευκαιρια που εδωσα στο Terraria, αυτη τη φορα με παρεα, καταφερα επιτελους να δω γιατι εχει, τοσα χρονια μετα τη κυκλοφορια του, ακομα τοσο κοσμο που το παιζει φανατικα.



Πολυ ενδιαφερον με απιστευτα τεραστιο αριθμο αντικειμενων, recipes και crafting.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
[quote quote=521303]Στη τεταρτη ευκαιρια που εδωσα στο Terraria, αυτη τη φορα με παρεα, καταφερα επιτελους να δω γιατι εχει, τοσα χρονια μετα τη κυκλοφορια του, ακομα τοσο κοσμο που το παιζει φανατικα.



Πολυ ενδιαφερον με απιστευτα τεραστιο αριθμο αντικειμενων, recipes και crafting.

[/quote]

Single αξίζει; Γιατί και εγώ που το είχα πιάσει παλιά μόνος μου δεν με ενθουσίασε.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
PUBG Lite, 1-3 ματσάκια τη μέρα (ουσιαστικά είναι το PUBG Mobile απλά δε χρειάζεσαι Android emulator για να τρέξει σε PC). Καλύτερη θέση σε solo 2ος με 4 kills (γιautobot του κερατά είμαι).
WoW Classic στα 32 level ως Tauren Hunter (συνδιασμός που επίσης αποδεικνύει τη γιωτοσύνη μου, αλλά ήθελα να έχω τον Paraskeuas από Methana, και δε γούσταρα άλλο race).
ΠΟΛΥ Morrowind, πρώτη φορά στη ζωή μου το έχω προχωρήσει τόσο πολύ στο story (Hortator quests), αλλά το κερασάκι στη τούρτα είναι ότι πήρα lycanthropy και έτσι έκανα 2ο save στο οποίο δεν το θεράπευσα, και συνειδητοποιώ με έκπληξη ότι έχει και διαφορετικό quest line! Δε σε αφήνει απλά στη μοίρα σου, αξίζει ένα playthrough.
Caravan όταν βαριέμαι τα παραπάνω.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ολοκλήρωσα το story του Hearts of Stone στο Witcher 3, το οποίο βρήκα πολύ δεμένο και καλογραμμένο. Μου μένουν κάτι ψιλά και προχωράω με πολύ πολύ αργούς ρυθμούς στο Blood and Wine. Τα βράδια επέστρεψα στο Battlefield V με τον Iwo Jima να είναι ο καλύτερος χάρτης που έχω παίξει ποτέ σε BF μέχρι στιγμής. Όσοι έχετε αφήσει το παιχνίδι αξίζει να επιστρέψετε αυτή τη στιγμή με την προσθήκη του Pacific.

Ενεργοποίησα συνδρομή στο psnow για τα μάτια του God of War (2018). Ήταν αναπάντεχα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Σεναριακά είμαστε μετά την πρώτη τριλογία όπου τη θέση της ελληνικής μυθολογίας την έχει πάρει η νορβηγική. Το παιχνίδι αρχίζει με το ταξίδι του Kratos με τον γιο του προς την ψηλότερη κορυφή με σκοπό να σκορπίσει τις στάχτες της γυναίκας του. Έχει πολλή καλή ανάπτυξη χαρακτήρων, οι μάχες είναι ικανοποιητικές, τα τοπία είναι πανέμορφα. Σαν κάθε σοβαρό ps παιχνίδι δεν λείπουν τα qte, ευτυχώς δεν είναι στον βαθμό του πρώτου GoW το οποίο ο καρπός μου άντεξε για 3 ώρες. Γενικώς πρόκειται για γερό reboot στη σειρά η οποία πλέον έχει και υποτυπώδη rpg στοιχεία. Καταλαβαίνω γιατί είχε γίνει χαμός με αυτό, δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει αλλά σίγουρα είναι αξιόλογο. Και το προτείνω ειδικά στους πατεράδες του forum, αν έχουν την ευκαιρία να μην το προσπεράσουν.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσα το Uncharted 4, χωρίς να έχω παίξει άλλο της σειράς. Και αυτό ωραίο παιχνίδι/ταινία, ωραία σκηνοθεσία. Επειδή είχε μπόλικο shooting έβαλα auto aim, lock on, aim bot και ό,τι βοήθεια έδινε το παιχνίδι. Με μοχλούς δε διανοούμαι καν να επιχειρήσω να σημαδέψω. Πέρασε ευχάριστα η ώρα, αν και μου πήρε λίγο να συνηθίσω πως τα qte εδώ είναι στο Δ και όχι στο Ο όπως ήταν στο GoW. Το καλύτερο easter egg είναι πως σε αφήνει να παίξεις Crash Bandicoot κανονικότατα. Όμως δεν είμαι για αυτό τώρα.

Επόμενο παιχνίδι θα είναι το Persona 5 :)

Bonus:

Τη μουσική στο GoW την έχει γράψει ο Bear McCreary (Battlestar Galactica) και είναι η μισή απόλαυση στο παιχνίδι. Enjoy

https://youtu.be/y9hh91-2iaA
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,158
το κυρίως game που παίζω αυτή την εποχή είναι το fire emblem three houses σε switch και ήδη ολοκληρώνω το δεύτερο  playthrough καθώς θέλω να δω την ιστορία και από τις δύο πλευρές του πολέμου των houses.

Φοβερό turn based game φυσικά τελείως σχολής Ιαπωνίας και στο στυλ των εκεί rpg αλλά το story του σε κολλάει καθώς κανείς δεν είναι καθαρός και δεν υπάρχει τόσο ηθικά σωστή στην επιλογή του house που θα ακολουθήσεις. Λίγο πολύ όλοι τους είναι ημίτρελοι με θρησκευτικούς φανατισμούς αν και νομίζω το path της Edelgard είναι αυτό το ποιο σωστό.  Είναι η μόνη που έχει κατανοήσει πόσο σάπιο είναι το θρησκευτικό κατεστημένο που ουσιαστικά κυβερνάει τον κόσμο τους αν και αυτοί χρησιμοποιεί το σκοπός αγιάζει τα μέσα.

 

Niris

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2013
Messages
277
Witcher 3.Το καλύτερο πράγμα που έφτιαξα Pc μετά από πόσο καιρό είναι ότι μπορώ να παίξω όλα τα τέλεια παιχνίδια πού έχουν βγει την τελευταία 6ετία μόνο με 15 ευρώ μαζί με τα dlc τους κτλ...

Το παιχνίδι στην αρχή δεν με τράβηξε και τόσο,ωραία γραφικά πολύ κούλ το gameplay αλλά δεν είχα κάποιο λόγο να εξερευνήσω ένοιωθα ,πολύ εύκολο επίσης αφού έμαθα τα βασικά όπως πως να healarw και πώς να κάνω dodge ,δεν είχα πεθάνει ούτε μία φορά στο νορμάλ. Αποφάσισα να τελειώσω το main quest και μετά να εξερευνήσω.Αλλά όσο προχώραγα τόσο ήθελα να πάω πίσω στην αρχή να το βάλω στο hard και να δω τι υπάρχει κάτω από κάθε πέτρα,αλλά ήμουν ήδη πολύ μπροστά οπότε αποφάσισα να το τελειώσω και μετά να κάμω new game plus.Το παιχνίδι είναι γαμάτο δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ φυσικά.Πραγματικά μακάρι να βγάλουν ένα spin off που να διαλέγεις και τι θα είσαι ,mage,warrior,witcher,priest σαν κλασσικό rpg,γιατί όπως είναι τώρα το game αλήθεια είναι πολύ εύκολο και μονότονο το game play,Quen->dodge->attack->dodge->attack->dodge...Quen ξανά άμα στο σπάσουν.Δεν είναι rpg τόσο όσο action adventure open world για μένα όχι ότι με χαλάει απλά πλέον όλα τα παιχνίδια έχουν το rpg μέσα τους με κάποιον τρόπο,το god of war έγινε rpg, το assassins creed έγινε rpg.Δεν ξέρω τι λέμε πλέον rpg έχω μπερδευτεί άπειρα :D

Τι να παίξω μετά δεν ξέρω αν και έχουμε καιρό,έχω και τα dlc να παίξω ακόμα αφού τελειώσω πάλι το witcher σωστά όμως αυτή την φορά.Τώρα με το new game plus έχω φτάσει στο Novigrad αλλά έκανα όλα τα witcher contract και εξερεύνησα τον χάρτη πριν να περάσω το ποτάμι.Βρήκα τον letho και τον πως τον λένε τον κλαψιάρη Witcher που παίρνει την Keira μετά και φεύγουν μαζί(για κάποιο λόγο θυμάμαι πιο εύκολα τα γυναικεία ονόματα),διαβάζω τα βιβλία που βρίσκω κάτω και μπορώ να πω όταν έψαχνα την στολή του Griffin και διάβασα την ιστορία του Witcher George
(Αϊ Γιώργης reference) και ήταν ωραία,τα quest πολύ ωραία και ο κόσμος είναι πολύ ωραίος.Νομίζω το πιο δυνατό κομμάτι του Witcher για μένα μέχρι τώρα είναι ότι είναι ένα ώριμο παιχνίδι,δεν έχει αυτόν τον χαζό κόσμο που υπάρχει εκεί για κομεντί και για εξερεύνηση για να βρεις καλύτερο gear.Ο κόσμος του Witcher είναι αληθινός κάπως.Για παράδειγμα η πείνα στην Velen έχει κάνει τον κόσμο να αντιδράει με έναν συγκεκριμένο τρόπο και οι πράξεις σου αλλάζουν τον κόσμο γύρω σου.Όταν ο Baron φεύγει από την εικόνα γυρνάω πίσω και οι στρατιώτες του έχουν αρχίσει να βιάζουν και να βαράνε τους κατοίκους,έτσι όπως έκοβα τις βόλτες μου μετά έτυχε να ακούσω δύο γυναίκες να μιλάνε και να λένε πώς οι στρατιώτες του κάστρου δίνουν φαγητό στις γυναίκες με αντάλλαγμα σεξ.

Γενικά πολύ ωραίο παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος έχω πολύ υλικό μπροστά μου να παίξω..
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
θα σου πρότεινα να παίξεις στο deathmarch. δεν είναι δύσκολο game indeed (δλδ νταξ το alchemy build πολύ op)  αλλά normal είναι τελείως βόλτα στο πάρκο. σου δίνει κάποιο challenge πχ ένα boss του b&w με είχε δυσκολέψει στο deathmarch. σίγουρα είναι ο indented τρόπος να το παίξεις.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Στο πλαίσιο της επανάληψης που κάνω στα δύο πρώτα Witcher games αυτόν τον καιρό ώστε να θυμηθώ την ιστορία και να μπω αργότερα στο 3, έχω τελειώσει, έστω και αργά, το 1 και είμαι στις συνοδευτικές περιπέτειες της Enhanced & Platinum Edition.

Από την πλευρά μου θεωρώ ότι το normal είναι το ιδανικότερο για να παιχτεί το παιχνίδι και ίσως η ευκολοποίησή του να είναι και εσκεμμένη. Με την έννοια ότι είσαι επιτέλους ο μάγκας Witcher. Πιο γρήγορος, πιο ευέλικτος, πιο τεχνίτης, πιο... πιο... πιο... και δε συμμαζεύεται. Δεν μπορεί να προχωράς στο δρόμο και να σε κυνηγάει κάθε καημένο ζωάκι!!! Παρά το ότι το παιχνίδι σε ξεκινάει πάλι, λανθασμένα, απ' το lvl 1, ε δεν είναι δόκιμο πάλι να ξεκινάς σαν να είσαι το απόλυτο ψάρι, όπως σε τόσα άλλα RPG!!! Ίσως λοιπόν, ανεπίσημα να σε δίνουν κάποιο προβάδισμα έναντι όλων των αντιπάλων, παρά το ότι αναγράφεσαι, και πάλι ως lvl 1.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@Niris

Αν θες να το κάνεις πιο δύσκολο υπάρχει μια επιλογή στα settings για level scaling. Αν το ενεργοποιήσεις τότε όσοι εχθροί έχουν μικρότερο lvl θα έρθουν αυτόματα στο δικό σου, όσοι είναι ανώτερου παραμένουν εκεί που είναι. Έτσι οι μάχες κρατάνε περισσότερο και το gear σου θα θέλει repair πολύ πιο συχνά.

Αν βαρέθηκες το "Quen->dodge->attack->dodge->attack->dodge…Quen" τότε βάλε ποντάκια στο alchemy και παίξε με potions και γιατί όχι και με oils στα σπαθιά. Κι εγώ με signs έπαιζα Igni all the way.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,676
Crash Bandicoot Trilogy. Δεν έχω αγγίξει τα 2-3, παίζω αποκλειστικά το 1ο, στο οποίο μου έχει μείνει αισίως ένα gem και να ολοκληρώσω το Stormy Ascent μαζί με τα Time relics. Διαμάντι που επιτέλους παίζω 20 χρόνια μετά.

Blacksad Under the Skin - για τις ανάγκες του review. Έχει σοβαρά τεχνικά προβλήματα που σπάνε το immersion, ενός κατά τα άλλα εξαιρετικού κόσμου με την ατμόσφαιρα από τα comics να υπάρχει σε κάθε σκηνοθετικό καρέ.

Age of Empires Definitive Edition - το έχω αφήσει αυτές τις ημέρες, αλλά 3 μέρες ακόμη για την αντίστοιχη κυκλοφορία Age of Empires 2

Κι έχουμε ακόμη!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Μην ξεκινήσετε το RDR2. Δεν θα σας αφήνει να παίξετε τίποτα άλλο για τουλάχιστον 5 μέρες. Προειδοποίηση.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Λόγω της δωρεάν συνδρομής που μου έδωσε η EA για το Origin Access, μπήκα ξανά στο X-Wing Alliance για πρώτη φορά μετά από δεκαετία και βάλε. Το θυμόμουν ομορφότερο, η αλήθεια είναι. Ψάχνω HD mods αυτή τη στιγμή.

Επίσης βλέπω στη βιβλιοθήκη του Origin Access το Anthem. Δεν το αγγίζω λολ.

Θα με έψηνε ίσως και κανένα καινούργιο playthrough Dragon Aids...
 
Top Bottom