There is only death for us out there. Death before dishonour και πάει λέγοντας. Escape from Tarkov, ίσως ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε fps/combat sim από την εποχή του Operation Fhashpoint: Cold War Crisis.
Ρεαλιστικό shooting - Check
Όμορφα γραφικά (μετά το τελευταίο patch που έστρωσαν το antialiasing) - Check
Μουντή ατμόσφαιρα, παλέτα χρωμάτων που μου θυμίζει τις ατελείωτες ώρες των παιδικών μου χρόνων που επένδυσα στο Operation Flashpoint- Check
Παντελής απουσία minimap, παντελής απουσία hand holding - Check
Full loot - Check
Δεκάδες ρεαλιστικά firearms με εκατοντάδες attachements - Check
Ρεαλιστική κίνηση στο χάρτη, απουσία bunny hoping και σκληρή τιμωρία στο ανούσιο τρέξιμο απο εδώ και απο εκεί λες και παίζεις speedsoft - Check
Gear whoring, loot hoarding - Check
Δυνατότητα να σκοτώσεις με μία σφαίρα τύπους που έχουν αφήσει τα οστά τους πάνω στη gaming chair και να lootάρεις τα πάντα - Check
Δυνατότητα οι παραπάνω τύποι να σε κάνουν σουρωτήρι πριν καν προλάβεις να πάρεις την τελευταία σου ανάσα - Check
ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ - Check
Ευκαιρία να σκοτώσω τον Omen με friendly fire σε έναν ακόμη τίτλο - CHECK
Τα μόνα αρνητικά του παιχνιδιού είναι η έλλειψη optimization (φαίνεται πως σιγά σιγά βελτιώνεται) κάτι το οποίο όμως δεν έχει αγγίξει κάποια ψυχαναγκαστική χορδή μου (ακόμα) και το πραγματικά steep learning curve. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ακριβώς η ίδια όπως όταν πρωτοέπαιξα Operation: ¨Απο που πέθανα, τι μαλακία είναι αυτή¨
Η ΖΩΝΗ απαιτεί αίμα κύριοι. Η ΖΩΝΗ δίνει gear και αφαιρεί ζωές. Η ΖΩΝΗ...
(Μια στο τόσο παίζω και λίγο MK11 στο PS4 με τον ΠΕ

)