Το Humble Monthly γίνεται Humble Choice

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
...και δυστυχώς θα υπάρχει αύξηση τιμής για όποιον θέλει να αποκτήσει όλα τα προσφερόμενα παιχνίδια. Τα παιχνίδια του πρώτου μήνα διέρευσαν και είναι τα εξής:

0zn48aogwo041.png

Όσοι έχουν συνδρομή Humble Monthly θα συνεχίσουν να πληρώνουν την παλιά τιμή των $12, οι υπόλοιποι πάνε στα $20. Δεν βλέπω να έχει μεγάλο μέλλον η υπηρεσία με τη νέα τιμή.

Εγώ βλέπω ότι καβαντζώθηκα ωραία για τον επόμενο μήνα. :p

Εγώ έκανα pause την Humble Monthly συνδρομή, γιατί τα παιχνίδια που έδινε τα είχα, αλλά με το Humble Choice έχω ήδη σταμπάρει μερικά που μ' ενδιαφέρουν (π.χ. Blasphemous, Phantom Doctrine), οπότε θα κάνω unpause με τιμή 12€ (ελπίζω).

Τα 20€ όντως ακούγονται πολλά.

Με 12$, όσοι είμαστε συνδρομητές παίρνουμε όποια 9 παιχνίδια από το πρώτο humble choice θέλουμε, σωστά;

Δεν βλέπω να έχει μεγάλο μέλλον η υπηρεσία με τη νέα τιμή.
Μπορεί και να 'χει, από ό,τι είδα να λένε, μπορείς να κάνεις pause-unpause για να παραμένεις στο classic tier και να διατηρείς την παλιά τιμή...

Ακόμη και pause να έχεις όντως μένεις στο classic scheme. Δηλαδή οποιοσδήποτε ήταν παλιός συνδρομητής παίρνει όλα τα παιχνίδια αμέσως.

Με 12$, όσοι είμαστε συνδρομητές παίρνουμε όποια 9 παιχνίδια από το πρώτο humble choice θέλουμε, σωστά;

Σύμφωνα με το παρακάτω link οι classic συνδρομητές παίρνουν 10 παιχνίδια.

Το' χει βάλει κι ο Admiral στο αρχικό σχόλιο :p

επίσημο ενημερωτικό όταν μου στείλουν από το humble bundle;)

Εγώ έκοψα δύο τρία μπαντλ πίσω, μιας και όπως και να έχει δε προλάβαινα να παίξω τίποτα. Είκοσι δε θα τα έδινα όπως και να χει.

Δεν έχει άσχημα παιχνιδάκια καθόλου. Το Blasphemous το θέλω και εγώ στα σίγουρα. Αυτό που δεν με ενθουσιάζει καθόλου είναι το μέγεθος της λίστας. Έχει 10 για να επιλέξουμε 9 . Ουσιαστικά δεν τίθεται κάν θέμα επιλογής δηλαδή.

Δεν έχει άσχημα παιχνιδάκια καθόλου. Το Blasphemous το θέλω και εγώ στα σίγουρα. Αυτό που δεν με ενθουσιάζει καθόλου είναι το μέγεθος της λίστας. Έχει 10 για να επιλέξουμε 9 . Ουσιαστικά δεν τίθεται κάν θέμα επιλογής δηλαδή.

Αν είσαι στο πρόγραμμα classic νομίζω κρατάς και τα δέκα, δες παραπάνω στο thread.

Αν είσαι στο πρόγραμμα classic νομίζω κρατάς και τα δέκα, δες παραπάνω στο thread.

Άρα για όποιον είναι συνδρομητής ήδη, δεν αλλάζει τίποτα. Και τα 15 που ζητάει για 3 παιχνίδια για το Basic μου φαίνεται κάπως τσιμπημένο. Ξεκάθαρα είναι δέσμευση για τους ήδη υπάρχοντες να κρατάν την συνδρομή τους και αν μπορέσουν να σπρώξουν αναποφάσιστους να μπουν σε συνδρομή για να προλάβουν την τιμή. Ώρα να παίξουμε με το pause!!!

Θα γίνει giveaway.

Εγώ βλέπω να το αγοράζει ο Σουίνι στο τέλος, μπας και ψωνίσει κανείς από το EGS έστω και έμμεσα.

Back