PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι; Θα κλέβουμε και κάστρα τώρα;;;;;;;

Πφφ, άσε μας ρε Rockstar, έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου.
b41240c4cf2ec899875250047af1a0ed7775ecc43ebba08bfe60b323759f97e9_product_card_v2_mobile_slider_639.jpg

δεν είναι καν νέο παιχνίδι. στην κίνα κυκλοφορεί από το 2017. απλά δεν τους έφταναν τα λεφτά των Κινέζων.

Εντάξει είναι σαφές οτι oι μεγαλες εταιρίες αρχίζουν και επενδύουν στο mobile.

Μόλις μου έστειλε από μόνο του το Origin της ΕΑ 1 μήνα δωρεάν συνδρομή στο Origin Access ¯\_(ツ)_/¯

Μόλις μου έστειλε από μόνο του το Origin της ΕΑ 1 μήνα δωρεάν συνδρομή στο Origin Access ¯\_(ツ)_/¯

Εσείς οι αρχιμανδρίτες, τελικά, έχετε πολύ πέραση! Δεν εξηγείται αλλιώς...

Δεν θα με χάλαγε καθόλου να εχω ενα παιχνιδι τυπου HOMM στο κινητο. Να μην εχει καζινα και μλκιες ομως

Εσείς οι αρχιμανδρίτες, τελικά, έχετε πολύ πέραση! Δεν εξηγείται αλλιώς...
βασικά και άργησε να του το στείλει. έχει περάσει μήνας που το έλαβα. σου δίνει 1 μήνα αν έχεις ανοιχτό το 2step authentication.

Μολις ειδα το βιντεο. Το σχέδιο... το σχέδιο. ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΜΩΓΑ;

Το Vampire: the Masquerade - Coteries of New York έλαβε παράταση κυκλοφορίας για καμιά βδομάδα. Βγαίνει 12 του μήνα.

Διαδραστικό Visual Novel, καλό σφηνάκι φαίνεται εν όψει του Bloodlines 2.

Ubisoft: "ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ,το επόμενο Might and Magic Heroes θα είναι Mobile Strategy game".

Μιλάμε για την απόλυτη εξαθλίωση ενός ονόματος σαν το ΗOMM.
Τραγικό απο Ubi που απο τότε που το πήρε στα χέρια της είδαμε ενα συνεχές decline στην ποιότητα των τίτλων με μοναδική ίσως εξαίρεση το M&M X-Legacy που ήταν τουλάχιστον συμπαθητικό αν και πολύ πιο Casual απο τα αρχικά.
Θυμάμαι να προσπαθώ να παλεύω με το θρυλικό M&M 6 - Μandate of Heaven, εκείνες τις "ωραίες" εποχές της μετάβασης σε 3D και να λερώνω το βρακάκι μου συναντώντας για πρώτη φορά Power Liches...
Στα strategy σταμάτησα κάπου στο VI, το οποίο το έπαιξα μόνο και μόνο για να δώ αν βελτιώθηκε καθόλου απο το προηγούμενο αλλα φευ.:cry:

Κρίμα και πάλι κρίμα.
Να φανε τα λεφτά τους στους γιατρούς.
R.I.P.

Attachments

• 678.jpg
    678.jpg
    23.5 KB · Views: 4
Το έχει αναλάβει ο Γιώργος, να δούμε που μπορεί να οφείλεται. Οk στην Αγγλία να πεις, αλλά όταν δεν πουλάει ούτε στη χώρα του...
Από τη μία ίσως περιόρισε τους εν δυνάμει αγοραστές λόγω Epic deal, αλλά από τη στιγμή που είναι διαθέσιμο και στο ps4, περισσότερο θα ευθύνεται το γεγονός ότι έχει αρκετά παλιομοδίτικη λογική στο σχεδιασμό του και από αυτά που είδα YT κατάλαβα ότι δεν είναι άσχημο, απλά παιχνίδι που θα «μιλήσει» κυρίως στους fans της σειράς. Και πλέον έχει και ανταγωνισμό με το Yakuza, το οποίο ουσιαστικά εξέλιξε το gameplay του Shenmue...

40f.png

@Hellion Νομίζω ότι χρειαζόμαστε το surprised pikachu σαν reaction, αν είναι εφικτό.

Μιλάμε για την απόλυτη εξαθλίωση ενός ονόματος σαν το ΗOMM.
Τραγικό απο Ubi που απο τότε που το πήρε στα χέρια της είδαμε ενα συνεχές decline στην ποιότητα των τίτλων με μοναδική ίσως εξαίρεση το M&M X-Legacy που ήταν τουλάχιστον συμπαθητικό αν και πολύ πιο Casual απο τα αρχικά.
Θυμάμαι να προσπαθώ να παλεύω με το θρυλικό M&M 6 - Μandate of Heaven, εκείνες τις "ωραίες" εποχές της μετάβασης σε 3D και να λερώνω το βρακάκι μου συναντώντας για πρώτη φορά Power Liches...
Στα strategy σταμάτησα κάπου στο VI, το οποίο το έπαιξα μόνο και μόνο για να δώ αν βελτιώθηκε καθόλου απο το προηγούμενο αλλα φευ.:cry:

Κρίμα και πάλι κρίμα.
Να φανε τα λεφτά τους στους γιατρούς.
R.I.P.

Άστα να πάνε, πραγματικά με πονάει αυτή η κατάντια.

Κυκλοφορεί μία φήμη ότι ένα ακόμη αποκλειστικό PS4 παιχνίδι, το Horizon: Zero Dawn πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του σε PC τον προσεχή Φλεβάρη.

Ο εκ της Ρωσίας τύπος που το ισχυρίζεται θεωρείται legit, είχε προβλέψει μάλιστα και την PC έκδοση του Death Stranding, όταν πολύς κόσμος έλεγε το αντίθετο. Εκ πρώτης όψεως όμως φαίνεται λιγουλάκι δύσκολο, καθώς πρόκειται για παιχνίδι πλήρως χρηματοδοτούμενο από τη Sony και από δική της ομάδα ανάπτυξης (Guerilla).

Αν τελικά αληθεύουν οι φήμες, καλώς να μας έρθει και αυτό έστω και αν "βρωμάει" Epic Store exclusive από χιλιόμετρα. Γενικά είναι από τα πολύ καλά παιχνίδια του PS4,

Back